miercuri, 29 noiembrie 2017

Video : Sa vorbim despre Acidul Hialuronic


Azi am pregatit un clip in care va vorbesc despre Acidul Hialuronic, cat de benefic este pentru noi , cum se ia si unde il gasiti . 
N-am intrat in detalii foarte tehnice si chimice dar , am mentionat ceea ce este important. 
Nici nu trebuie sa cautam departe sa gasim produse cu Acid Hialuronic  ! 
Produsele mele preferate se gasesc la Gerovital si au diferinte concentratii de Acid Hialuronic , in functie de necesitati . 

Preturile mi se pare foarte bune , calitate mare , produsele sunt destinate inclusiv tenurilor sensibile si intra repede in piele .

Eu le folosesc inclusiv sub machiaj .Noua gama Gerovital H3 Hyaluron C o gama antioxidanta , care protejeaza pielea si o mentine hidratata . 

Imi place indeosebi apa micelara - indeparteaza TOT si este foarte blanda pe ten , aveti grija pe buze fiindca are un gust amarui . 

Fiolele intra repede in piele si este recomand sa le utilizati 10 zile consecutiv . Lasa pielea fina , hidratata si efectul dureaza . 

Crema pentru ochi si buze are o textura semi densa si nu ramane lipicioasa pe ten . Nu uitati sa o aplicati pe zona ochilor , pielea nasului de langa ochi si pe conturul buzelor . Toate aceste produse le gasiti aici

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related