Pagini

joi, 30 noiembrie 2017

Diferenta intre fiolele Gerovital H3 Hyaluron C si fiolele Gerovital H3 Evolution


Ma bucur ca v-a placut clipul de ieri in care am povestit despre Acidul Hialuronic. Daca totusi , inca nu l-ati vazut va invit aici .

Pentru azi insa , v-am pregatit acest articol in care va povestesc putin despre diferentele intre fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Hyaluron C  si fiolele Gerovital H3 Evolution .

Concentrația Fiolelor cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution a fost mărită de la 2% la 5%, ceea ce le recomanda in tratamente intensive de hidratare, crestere a elasticitatii pielii si diminuare a ridurilor.

 Poate fi folosit pentru fiecare tip de ten: 

tenul gras – pentru hidratare, protecție, cresterea elasticitatii;
tenul normal – pentru hidratare, protecție; 
tenul uscat și tenul matur – hidratare, regenerare, cresterea elasticitatii, efecte antirid. 

Intarzie semnele imbatranirii pielii (formarea ridurilor, deshidratarea, aparitia petelor pigmentare si pierderea elasticitatii) prin protejarea acidului hialuronic si a fibrelor de colagen si elastina de degradari oxidative/ radicali liberi .

Noile Fiole cu acid hialuronic GH3 HyaluronC au o concentrație de 2% acid hialuronic și sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare si de stimularea procesului de reinnoire celulară - tenuri obosite, tenuri care necesita uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine si de expresie, tenuri acneice.

Fiolele cu Acid Hialuronic 2% Gerovital H3 HyaluronC contin un ser bogat in acid hialuronic pudra si lipozomal si vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante si de protectie a pielii si efecte de corectare a micilor imperfectiuni – exemplu cicatrici post leziuni acneice - conferind uniformizarea aspectului pielii si un plus de luminozitate .

Deci , diferenta dintre cele două tipuri de fiole sta in concentratia de acid hialuronic si complexul antioxidant folosit. Ambele tipuri de fiole contin atat acid hialuronic pur, cat si lipozomal. 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

2 comentarii: