luni, 25 septembrie 2017

Parfumul momentului - Sublime Nature by Oriflame


Oriflame a lansat in luna Septembrie parfumul premium Sublime Nature Tuberose creat de maestrul parfumier Nathalie Lorson .
Eu am putut sa mi-l achizitionez dinainte de lansare , si astfel am avut ocazia sa il incerc, sa il folosesc, sa ma bucur de el .




Pana la aceasta lansare va spun sincer ca nu stiam mai nimic despre tuberoze , dar ma bucur ca acum stiu , este o floare cu miros exotic, extrem de puternica - nu puteti dormi cu ea in camera , insa aroma ei umple toata casa !




Chiar daca floarea se numeste tuberoza nu are nicio legatura cu trandafirii.

Imi place ambalajul alungit , o sticla dreptunghiulara simpla, eleganta cu accente aurii , imi aduce aminte de sticlutele parfumurilor de nisa .

Aroma este una proaspat-florala , fiind un parfum foarte fin si elegant .



Durata de mentinere pe piele difera de la femeia la femeie , dar seara pe pielea mea mi s-a spus ca inca persista , pe haine desigur se simte si a doua zi .

"Parfumierul Nathalie Lorson capteaza esenta ingredientelor selectionate cu grija in etapa lor de maxima inflorire, folosind Tehnologia Sublime CO2. Aceasta metoda de extractie foloseste CO2 pentru a obtine un extract mai curat, mai complex, mai aproape de aroma naturala a ingredientului, fara solventi chimici." spun cei de la Oriflame .

Nathalie Lorson este printe cei 12 maestri parfumieri din lume , si a creat parfumuri pentru YSL , Givenchy , Bvlgari , Dolce&Gabbana , Trussardi etc .



Cele mai emblematice parfumuri care contin tuberoza sunt : Dominique Ropion Carnal Flower , Givenchy Amarige , Serge Lutens Tubereuse Criminelle etc. 

Mi-a placut foarte mult sa pozez acest parfum inconjurat chiar de tuberoze, mi-am dat seama ca cel mai mult imi place sa fotografiez parfumuri :)


Ce parere aveti ? Ati incercat Sublime Nature Tuberose ?
PS: Oriflame va lansa in curand si varianta cu boabe tonka :)




Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

  1. Ador parfumul,l-am primit cadou,abia astept si varianta tonka,imi place mult cum se simte in catalog.
    Sa nu te superi,dar citeam si mi-a atras atentia"v-a lansa" este "va lansa"!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related