joi, 31 august 2017

Video : Concurs + geluri noi de dus de la Gerovital


Buna frumoasele mele ,

bine v-am regasit la un nou clip ! M-am intors si pe YouTube cu un nou video povestindu-va despre noile produse de baie de la Gerovital si oferindu-va cadouri ! 


V-am vorbit despre gelul de dus exfoliant Full of Fun cu extract de rodie si particule provenite din roci vulcanice naturale, un efoliant bland , potrivit pentru uz zilnic. 

Gelul de dus Full of Joy - este o crema de corp sub dus - cu extract de vanilie si unt de shea , extrem de dulce, imi aduce aminte de o prajitura !
Are textura mai densa si hidrateaza foarte bine pielea !

Gelul de dus Full of Love - este un gel de dus crema - nu este nici subtire nici foarte dens , este cu extract de bujor, are un parfum foarte placut si feminin ! Imi place coronita cu bujori ! 

In gama aceasta super romantica si feminina, plina cu ingrediente naturale mai gasiti - gelul de dus crema Full of fresh cu extract de afine , gelul de dus Full of Happy cu zmeura si afine si gelul de dus crema Full of Life cu extract de orhidee . 

Cu siguranta vet gasi macar unul care sa vi se potriveasca , desi am vazut ca toate au 5 stele in sectiunea de review-uri de pe site-ul lor. 

Noile geluri de dus au un miros senzational de placut si un design foarte feminin ! 


Pentru concurs: 
2 castigatori vor primi un gel de dus si un spray antiperspirant Gerovital la alegere !

Reguli :

Subscribe canalului meu aici : 
Subscribe canalului Farmec aici :
Cmenteaza la videoclip pe YouTube ce gel de dus nou ai incercat de la Gerovital .
Concursul se incheie in 10 septembrie .
Castigatoarele le voi anunta in 11 septembrie !

Felicitări Venesa Mădălina și Jolene Sth. Ați câștigat concursul organizat împreună cu Farmec ! Aștept datele voastre!!

Succes!



Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

  1. BUNA AS DORI GELUL DE DUS CU RODIE ADOR RODIA AM INCERCAT GELUL DE DUS DE LA GEROVITAL CU FRUCTE DE PADURE ESTE MINUNAT RAMINEA PIELEA CATIFELATA SI FRUMOASA SE PASTRA PE PIELE MIROSUL DIVIN.SHARE CONCURS; https://www.facebook.com/claudia.hossu.7/posts/467883503591997?pnref=story
    AM DAT SHARE LA CLIPUL DE PE YOUTUBE ;https://www.facebook.com/claudia.hossu.7/posts/467884396925241?pnref=story; M-AM ABONAT PE YOUTUBE CU NUMELE HOSSU CLAUDIA.SI CANALULUI FARMEC ;HOSSU CLAUDIA.AS VREA SA VAD CLIPURI DESPRE VACANTE SAU MACHIAJ .SUPER CONCURS MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related