marți, 31 ianuarie 2017

Produsele mele cu acid hialuronic de la FarmecTrebuie sa recunosc ca nu am intrat de mult in febra produselor cu acid hialuronic, nu simteam nevoia si nici nu m-am indreptat spre astfel de produse.

Insa trece vremea si vreau sa fiu cat mai atenta cu primele linii ,  primele riduri si sa le tin in frau .

Azi va arat 2 produse din ritualul meu de ingrijire cu acid hialuronic. Ambele sunt de la Farmec , fiole cu acid hialuronic si Ser concentrat cu Acid hialuronic concentratie 6% .
Serul concentrat cu acid hialuronic 6 % s-a lansat de curand is l-am primit la intalnirea bloggeritelor de la Cluj , care s-a tinut la sediu Farmec.
Imi place textura usoara , lejera, care intra in piele foarte usor si nu  " deranjeaza " crema de zi sau noapte / indiferent de brand .
Mi s-a mai intamplat ca serul sa blocheze crema sa intre si astfel se "sfaramita " peste ser ... Nu si cu acesta .

Este perfecta si ca baza de machiaj , mai ales pentru tenul mixt / gras . Diminueaza porii si fixeaza fondul de ten .

Este un ser bogat in Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G si Trylagen cu efecte antiage, de umplere si netezire a ridurilor, de refacere a functiei de bariera a pielii si de hidratare intensa.
Este testat dermatologic.

Am sa il folosesc pana il termin si revin cu concluzii finale asupra rezultatelor, pana acum imi place !Fiolele cu Acid Hialuronic sunt printre cele mai vandute produse din portofoliul Farmec. Si mi le-am dorit si eu la recomandarea prietenei mele , care le foloseste de ani de zile.

Fiolele contin un ser bogat in Superoxid Dismutaza si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intens hidratante si de netezire a ridurilor.

Sunt usor de folosit si intra si acestea rapid in piele.

Nu folosesc in aceeasi zi fiolele cu serul .

Nu am terminat cutia , si de asemenea am sa revin si aici cu pareri de dupa .Voi ce produse cu Acid Hialuronic de la Farmec imi recomandati ?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

  1. Nu am încercat nimic de la farmec, dar am folosit creme de la herbagen cu acid hialuronic. Nu cred ca acesta se găsea intr-un procent foarte mare

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related