miercuri, 11 ianuarie 2017

Lansari makeup si beauty 2017


La multi ani si multa sanatate frumoasele mele !

Primul articol din 2017 am vrut sa il dedic noutatilor anuntate pana acum la ce mi-a placut mie mai mult si ce cred eu ca merita atentie .

2016 a fost un an PLIN  de lansari si ... cu cat credeam mai mult ca am vazut tot , cu atat mai mult vin firmele sa ne surprinda cu produse si mai inovatoare !




Catrice , un brand excelent din partea de drugstore - drogherie - cel mai bun dupa parerea mea, lanseaza colectii noi , insa cel mai interesant mi s-a parut rujul cu 2 culori -sunt curioasa sa il incerc !


Clinique , un brand care mie personal mi se pare subapreciat pe partea de machiaj , lanseaza rujuri cremoase in colaborare cu Crayola , picaturi pentru crearea nuantei perfecte de fond de ten si o baza cu protectie UV .

Too Faced relanseaza paleta Sweet peach , avand in vedere succesul imens din 2016 , si pentru a fi comback-ul de neuitat mai ofera si o paleta de iluminatoare , blush si gloss-uri toate cu aroma de piersica !
In curand si la Sephora Romania !


Too Faced lanseaza o multime de produse noi, pana atunci ne arata bijuteriile de iluminatoare :


Anastasia a lansat ieri paleta de rujuri mate cremoase pe 2 randuri , pe al 3 lea rand fiind culorile primare - atasate in paleta pentru a permite combinarea culorilor .
O paleta profesionala care vine in kit si cu o pensula/spatula + o tavita pentru amestecarea culorilor din inox. 
In magazine va fi disponibila din Martie , tot atunci va fi lansata si colaborarea cu youtuberita Nicole Guerreiro


Smashbox lanseaza si ei 2 palete de rujuri cremoaste mate !


Urban Decay vor lansa si ei o serie de rujuri lichide mate si metalice in diferite culori :


O noua paleta sclipicioasa de la Urban Decay dupa Moondust , i-a venit vremea controversatei palete Afterdark sa fie lansate


Make-up For Ever a mai lansat anul trecut rujuri lichide mate cu 2 capete  - 1 capat ruj , celalat capat gloss pentru hidratare .
Anul acesta lanseaza rujurile lichide mate la tub . Ramane de vazut intreaga selectie de culori si sper sa le vedem in curand si la noi in Sephora.


Makeup Geek a lansat rujurile Plush - lichide si Iconic solide , clasice. 
Ma bucur sa vad de la branduri moderne rujuri clasice , consider ca si-au asumat un risc cu o astfel de lansare avand in vedere popularitatea rujurilor lichide mate , insa compenseaza cu variatia de culori pentru toate tipurile de ten .



Rujuri luxoase de la Givenchy 

Daca Colour Pop s-au axat pe farduri cu o textura unica, cremos-pudrata si pe rujuri de toate felurile , anul acesta pregatesc cea mai mare lansare a lor - fardurile mono - pastrand pretul mic , si oferind, la fel ca toate brandurile de renume - o paleta-suport gratuit la achizionarea de 4 , 6 , 8 etc farduri 


MAC surprinde publicul larg cu colectii peste colectii , colaborari sau nu toate sunt frumoase! 
Mai jos aveti o parte din colectia Chinese New Year


Benefit va avea mai mutle lansari anul acesta insa incep anul cu un blush raza de soare - Galifornia 


Ape micelare cu diferite ingrediente de la Sephora 


Noutati Garnier - pentru ingrijire , daca anul trecut au fost lansate o multime de ape micelare , anul acesta mai multe branduri lanseaza servetelele demachiante micelare :)


Elizabeth Arden anunta lanseara unui noi parfum - White Tea



Bag de seama ca va fi anul rujurilor - nu degeaba este produsul cel mai cumparat de catre noi !

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

  1. ce de minunatiiii...... ma tenteza mult White Tea, dat fiind faptul ca Green Tea e unul dintre favoritele mele.Sper ca si acesta sa se ridice la nivelul asteptarilor. Si rujurile de la Catrice mi se par foarte interesante. :)
    Pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related