luni, 25 aprilie 2016

Video Tutorial machiaj natural de zi complet pensulemachiaj.ro



Mi-ati cerut in cele mai recente clipuri si pe Facebook sa va arat un machiaj natural , rapid si cu  produse accesibile. Iata cat de usor si simplu puteti realiza un machiaj finut , subtil pentru zi cu sfaturi pentru tenul gras . 





Vedeta clipului este aceasta Trusa de machiaj multifunctionala in 148 de culori. Pentru clipul de azi am inceput cu varful paletei, nuante calde, naturale pentru a crea acest look natural, de zi cu zi  pe care sa il purtati la scoala, job sau facultate. 

Planuiesc sa fac si alte clipuri cu machiaje mai colorate si vesele cu ea asa ca stati pe aproape !

Imi place trusa pentru ca este cadoul perfect pentru cine este pasionat de machiaj , avand 72 de nuante de fard, 4 nuante pentru sprancene, 6 nuante de corector  , 3 nuante de blush , 42 de nuante de ruj si gloss si 12 eyelinere gel .



Cum am mentionat  in clip, avand tenul gras am optat pentru un Primer matifiant pentru a-mi tine sub control sebumul si asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti daca doriti un machiaj rezistent .

Pentru fond de ten, iarasi, am apelat la un Fond de ten cu SPF 15 , hd, unul potrivit tenului uleios, care sa si arate bine in fotografii , pentru niste selfie-uri reusite!



Pudra fixatoare minerala foarte usoara pe ten care mi s-a potrivit foarte bine tenului meu gras. Nu mi-a incarcat tenul si a prelungit durata machiajului. 

Eyeliner gel din kit-ul Music Flower, am tot auzit de aceasta marca pe youtube si acum inteleg de ce este atat de apreciata. Mi-au placut tusurile gel pentru usurinta cu care se aplica si pentru rezistenta lor. Deasemenea cele 2 pensule care vin in kit sunt tare de folos !

Rimel Music Flower pentru volum, vine intr-un ambalaj roz, vesel si mi-a placut cat de bine mi-a separat genele si cum s-a pastrat pe timpul zilei. 

La final, am aplicat un ruj mat ; am optat pentru un roz discret , proaspat cu subton de piersica .



Set 12 pensule machiaj Fraulein38 alcatuit din pensule cu peri sintetici si naturali , exact ce ar trebui sa aveti in kit-ul vostru. Mie imi plac pensulele pentru blending sa fie din par natural fiindca au o performanta mai ridicata a amestecarii culorilor.
Cat despre pensula pentru fond de ten, alegeti mereu una din peri sintetici, fiindca nu absoarbe produs.

Imi place acest kit fiindca puteti realizat orice machiaj doriti cu ele avand pensule atat pentru amestecarea culorilor cat si pentru corector, sprancene sau pensule de detaliu.

Sa nu uitam ca aveti un suport vesel care va protejeaza pensulele cand calatoriti.



Am accesorizat look-ul cu Bijuterii Inox cu model de fluturas .  Va recomand aceste bijuterii find din otel inoxidabil nu se oxideaza ca si alte accesorii din comert. 




V-a placut acest tutorial?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related