marți, 19 aprilie 2016

Trebuie sa simplific lucrurile, nu sa le complic

Acest post nu va avea nicio poza pentru ca vreau sa va vorbesc despre exagerarea care ma inconjoara si pe care o resping .

Ma gandesc de ceva timp sa scriu scriu un articol sau sa va vorbesc intr-un clip ? Totusi am ales sa impartasesc azi gandurile mele cu voi.





Vad zilnic transformari de machiaj - inainte si dupa , cu linii dure , machiaj " greu " , contouring extrem avand ca obiectiv principal transformarea fetei unei femei .
Totul e atat de exagerat incat unele femei , in loc sa fie mai feminine devin mai masculine avand un un makeup de drag queen - adica machiaj de transformare a barbatului in femeie.

De acolo s-a introdus acest contouring extrem care incarca tenul femeilor si toata lumea il ridica in slavi ... Da, se foloseste si pentru a subtia anumite trasaturi dar cu " bun simt " , fara a aplica jumatate de paleta de contur pe ten...

Cred ca , in acest fel se cresc indoielile in capul doamnelor / domnisoarelor care urmaresc astfel de poze / clipuri cum ca nu ar fi frumoase destul si nu vor avea o fata perfecta decat cu astfel de practici care le " transforma " in ceva ce ele nu sunt in viata reala si care folosite zilnic, duc la imbatranirea prematura a tenului .

Eu sunt pentru un machiaj frumos care nu incarca tenul si care subliniaza trasaturile unice si care deja sunt frumoase a fiecarei persoane care il poarta, pentru ca toate sunteti frumoase asa cum v-a facut Dumnezeu ! Nu va indoiti de asta si nici nu lasati pe cineva sa va spuna altfel !

Veti vedea tot mai multe "trenduri" pe instagram de la persoane care isi doresc postari soc pentru " insta faima " care la fel , sunt ireale ... nimeni nu foloseste contur exagerat zilnic, nimeni nu isi " coace " pudra pe ten zilnic, nimeni nu is corecteaza in 5 culori tenul zilnic , toate sunt exagerari pentru ce ? Sa ma convinga sa cumpar 5 palete de corectoare colorate? Fiti mai selective cu ce va prezinta " influencerii " ...

O alta exagerare care ma face sa dau ochii peste cap si sa dau next - folosirea cuvantului " slay " sau a expresiei " to die for " .
Cand eram in liceu mai foloseam si eu expresia asta " vaaai mooor dupa parfumul ala" ca na, era la moda.
Acum serios vorbind, nu folosesc expresia asta pentru ca este exagerata . Nimic nu merita sa spui ca ai muri dupa un lucru  ca nu-l iei cu tine nicaieri cand mori .
Nicio moda, niciun produs de infrumusetare nu merita sa spui ca " to die for " ...

Slay inseamna a taia, a casapi , a ucide. De ce as zice ca machiajul meu casapeste ? Hai sa fim seriosi

Numiti-ma mai de moda veche, mai conservatoare , nu ma supar, sunt sigura ca printre cititoarele mele sunt si persoane care gandesc la fel .

De fapt cine lanseaza expresiile astea soc, exagerate ?
Clanul Kardashian - Jenner?  Am tot vrut sa fac un machiaj inspirat de Kim sau de Kylie, dar avand in vedere ce "valori" promoveaza ele , eu n-am de gand se le promovez.

Cand imi vine vreo idee de clip / postare ma gandesc de doua ori, pentru ca vreau mereu sa fiu un exemplu pozitiv .

Tot mezina familiei Jenner, la o varsta super frageda pentru o domnisoara ( 17 - 18  ani ), a promovat operatiile estetice si fillers . Ce sunt fillers? Sunt solutii injectabile de umplere ( nu va scriu acu despre ele pentru ca e vasta informatia ) la care , in general apeleaza doamne peste 40 - 50 de ani.
Ce vad cel mai des pe Instagram ? Fete de 17 - 18 ani cu fillers in frunte, sub ochi , in jurul nasului , sa nu mai zic de buze...

Nu ma intelegeti gresit, nu zic ca arata urat sau ca nu sunt de acord cu ele! Nu imi place exagerarea cu care se pune problema acestor fillere...

Si sa nu uit , nu pot sa accept comparatii intre produse cosmetice sau fashion cu Divinitatea. Eu sunt crestina si chiar nu accept astfel de exagerari .

Daca ati ajuns pana la capatul postarii va multumesc si sper sa ramanem prietene:)

Aceasta este parerea mea , astept si parerile voastre in comentarii , oricare ar fi , eu va respect !

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

10 comentarii :

  1. Foarte bine ai zis, exagerarea in beauty este ca si fanatismul in religie....nici una nu face bine, ci doar distruge.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca toata lumea ar gandi ca tine..
    Mie imi place machiajul usor exagerat, dar mai mult cand vine vorba de culori, cand este transformat spre arta. Insa contouring-ul zi de zi nu e nici de departe arta, incarcarea tenului cu zeci de produse doar pentru ca e la moda mi se pare de prost gust. Ca sa nu mai vb de ”fillere” folosite pentru a dubla dimensiunea buzelor, parca le lasa fara forma si toate arata la fel..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. constientizez faptul ca nu toti suntem / gandim la fel, dar scriind aici pe blog si fiind activa si pe youtube mi-as dori ca fetele care acum se formeaza sa stie sa faca diferenta intre ce e bun si ce e rau

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da mi se pare normal ceea ce spui tu . O femeie din punctul meu de vedere si din cate am vazut si al tau , este o femeie cat mai naturala si cand spun naturala nu ma refer la sprancene cat mai stufoase sau o mustata foarte vizibila , ma refer la o femeie a carei fata are un aspect placut si cat mai natural in sensul ca sa aibe o fata bine conturata adica sprancene corect pensate , un fard in limita bunului simt si sunt multe altele care scot in evidenta trasaturile frumoase pe care le are orice femeie . Vorbind despre operatiile estetice , fetelor nu o operatie face femeia frumoasa ci un suflet bun dar inchei asta cu sufletul bun ca nu de asta era vorba ci despre ele in sine si cum arata femeia . Din punctul meu de vedere arata foarte urat , am vazut vedete care si au desfigurat fata din cauza lor . Atat am avut de spus si pentru tine Lorena esti o fata minunata , ti am vazut toate clipurile de pe youtube si sa sti ca am avut ceva de invatat , multe lucruri pe care nu le stiam acum le stiu . Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea, dupa ce am trait prin multe tari si multe mentalitati, e ca ar trebui sa ne luam mai putin in serios—asa vedem si lumea noastra mai in roz, si ii lasam si pe altii sa traiasca. Asa e loc si de cele carora le place mai natural, dar si pentru cele ca mine, care se dau cu tot ce au in casa, cand le vine (sau ies nemachiate si nepieptanate, daca nu le vine nimic :)).

    Mi se pare ca lumea asta e deja greu de trait si de digerat, asa ca mi-ar placea sa vad mai multe situatii in care noi, femeile, in loc sa ne facem una alteia viata mai grea cu cu atacuri la forma, sa ridicam pur si simplu din umeri si sa ne preocupam mai mult de fond. E loc pentru toti sub soare, si avem pe umeri chestii mai grele cu care sa ne ocupam mintile, inimile, si timpul care ne ramane...

    Eu si in viata de zi cu zi, dar si la Nas de Nas, la parfumuri, practic o treaba: incerc sa vorbesc (doar) despre cum fac eu, ori despre ce fac altii bine. Nu spun ca formula functioneaza mereu (pentru ca uneori comentatorii incep comparatiile si criticile asupra unora care nici nu-s acolo), dar de cele mai multe ori rezultatul e un focus pe pozitiv...treaba de perspective :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related