vineri, 17 aprilie 2015

Review - Nivea Q10 Plus Serum Pearls


So, I'm finally here talking to you guys about my first skin care product from Nivea. This is a new launch by them, it is called  Q10 Plus Serum Pearls . An innovation in a bottle, a pearl serum specially created for wrinkles. 

Si-am venit sa va povestesc despre primul meu produs dedicat ingrijirii tenului de la Nivea. Un produs nou lansat , o inovatie de la Nivea care se numeste Q10 Plus Serum Pearls . Un ser sub forma de perle pentru ingrijirea in profunzime a ridurilor. 


It comes in a plastic bottle with a pump. And what is interesting is that when you pump the product the pearls activate and you get a smooth , silky mousse texture out.
The formula of the product has a unique technology because of the pearls which encapsulates the highest concentration of coenzyme Q10 that NIVEA has in it's range.
Because of it's light weight texture you can use it twice a day, but I chose to use it only in the morning since it gives me a very fresh feeling that I like. 
It has a fine smell, not disturbing at all, it reminds me of the classic Nivea cream smells.

I actually noticed some changes in fine lines after two weeks of using it, they are still there but like smaller. 

Produsul vine ambalat intr-o sticluta de plastic cu o pompita. Si ceea ce este interesant, este faptul ca in momentul pomparii, perlutele se activeaza si se sparg, astfel incat tu in palma primesti un ser extrem de fin , ca o spuma matasoasa.
Formula produsului are la baza o tehnologie unica pe care cei de la Nivea au pus-o in aplicare, si anume, in perle au incapsulat cea mai mare concentratie de coenzima Q10 pe care Nivea o are in portofoliu.
Din cauza textura sale atat de usoare poate fi folosit atat seara cat si dimineata. Eu prefer sa aplic doar dimineata fiindca imi ofera o senzatie de prospetime si simt cu adevarat ca m-am trezit.
Are un miros placut, deloc deranjant, imi aduce aminte de parfumul clasic Nivea din toate cremele.

Am constatat niste schimbari la liniile mele fine dupa 2 saptamani de utilizare, sunt inca acolo dar mai diminuate.


Colier cu pene de la Accesories Maria



Have you tried it?

L-ati incercat?

Kisses,
L.



2 comentarii :

  1. Buna draga mea!!!!!!!!!! Petru ca pentru min esti un exemplu in frumusete parerea ta conteaza !Am tot citit despre importanta cremelor de zi si de noapte! Ar trebui sa folosesc si eu la 17 ani? Multumesc si frumos articolul poate o sa o cumpar pt mama mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Vechea Nivea se reinventeaza, sunt din ce in ce mai bune!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related