marți, 30 iunie 2020

Ce facem cu petele solare ?


Din pacate e vremea lor . Dupa o varsta , dar nu e ceva general , apar , in special vara , pete maronii pe ten . V-am mai vorbit despre ele , la mine sunt cam genetice dar si accentuate de soare.
Totusi le-am venit de hac !
Aceste hiperpigmentari apar inital ca niste pistrui dar in unele zone pot fi mai accentuate datorita productiei de melanina din celule care " lucreaza "  mai mult in incercarea de a reface celulele pielii daunate de soare.
Cand celulele produc melanina prea multa , apar aceste pete mai accentuate maronii pe ten . 

Va povestesc intai cum le combat apoi va arat cum ma protejez . 


Am primit la o comanda aceasta mostra din gelul depigmentare pete Gerovital H3 Derma+ premium care pe care il aplic local pe petele mai mari . 

Contine resveratrol , vitamina B3 si C , Arbutina - inhibitor al enzimei tirozinaza , enzima responsabila de aparitia pigmentarii .

Ar trebui aplicat si inainte un exfoliant cum sunt fiolele Booster cu AHA , dar eu le-am terminat momentan. Ele exfoliaza tenul si astfel petele se deschid la culoare , celulele sunt reinnoite. 

Acesta mi se pare fffft eficient si l-as lua full size ! Aveti nevoie de ffft putin produs fiindca e destul de lichid , insa ajunge mult timp !



Pe urma ,  aplic pe toata fata aceasta crema depigmentare cu vitamina C din gama Gerovital Equilibrium - o gama profesionala , gasita in special in saloane. 
Imi place fiindca nu irita , nu are miros puternic si pastreaza tenul curat . Eu le folosesc doar seara fiindca in ultima vreme stau cam mult in soare si nu vreau sa cauzez pete noi . 
Las sa actioneze seara si dimineata aplic SPF .

Contine vitamina C lipozomala care atenueaza petele , previne aparitia altora noi si stimuleaza productia de colagen . 

Mai contine niacinamida care intareste bariera de protectie a pielii , reduce liniile fine si stimuleaza productia de colagen  si Vitamina E  un antioxidant care reface epiderma si neutralizeaza efectele radicalilor liberi de pe ten .

Aceasta are o textura potrivita , se absoarbe bine in piele dar nu este atat de puternica ca si gelul de mai sus .

Totusi in aceasta combinatie din cele 2 am observat imbunatatiri mari dupa doar o saptamana !!!


In fiecare dimineata inainte sa ies din casa , atunci cand stiu ca voi sta in soare mult timp , aplic pe ten noua crema Gerovital H3 Derma+ Sun Expert cu SPF 50 .  
Este o noua formula , imbunatatita atat ca si ingrediente cat si ca si textura ! Am vorbit despre ea in cel mai recent clip pe youtube , va invit sa il vedeti !




Voi le-ati inccercat ??

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related