vineri, 3 aprilie 2020

Multivitaminele mele zilnice





Salutare ! Am mai zis atat pe youtube cat si aici , despre ce suplimente alimentare iau , folosesc de ani de zile . Nu s-a schimbat nimic. Daaar , s-a schimbat viata intre timp .... si stiu ca multe persoane iau in considerare in aceasta perioada vitaminele !




Incep prin a va spune ca orice supliment alimentar luati sau va ganditi sa va luati , ar trebui sa va consultati medicul inainte !



Acum pot sa continui sa va zic ca in poze am toata artileria pentru o buna perioada de timp , nu le iau pe toate deodata , si ce este in cutia albastra este destinat sotului meu , fiind o gama conceputa pentru nevoile barbatilor.

Incep prin a va spune despre Wellness Pack Oriflame disponibil atat pentru femei cat si pentru barbati  , exista si varianta pentru copii !

- Pachetul conţine toţi micronutrienţii de care aveţi nevoie, conform dozei zilnice recomandate de către UE.
- 21 de pliculeţe convenabile într-o cutie
- Dezvoltat de către cercetători suedezi renumiţi
- Conţine un antioxidant puternic, obţinut din arhipelagul suedez

Beneficii
- Susţine sistemul imunitar
- Îmbunătăţeşte starea de sănătate a inimii
- Scade nivelul colesterolului
- Reduce senzaţia de oboseală şi epuizare 
- Ameliorează aspectul liniilor fine şi al ridurilor 
- O piele mai frumoasă
- O performanţă mai bună şi o recuperare mai rapidă


Exista si un Programul de subscriere Wellness. Program care permite consultantilor si clientilor sa se subscrie pentru a beneficia de produsele Wellness preferate .
Programul este o modalitate de a obtine un pret special pentru produsele Wellness: platiti 3 produse si il primiti pe al 4-lea cadou.




Mai vedeti aici separat , multivitaminele pentru barbati , omega 3 si astaxanthin , fiindca se pot achizitiona si separat !

Preferatul meu in aceasta perioada este Astaxanthinul !!! 



Astaxanthinul, provenit din alga unicelulară Haematococcus Pluvialis ce se găseşte în arhipelagul Stockholm, este un antioxidant deosebit de puternic produs în Suedia print-o metodă unică. Dovedit a fi de 100 de ori mai puternic decât antioxidanţii comuni, precum vitamina E, el protejează celulele algei de radicalii liberi şi de daunele UV prin schimbarea culorii din verde în roşu când eşuează pe rocile arhipelagului.

Este de 6000 de ori mai puternic decat vitamina C !

Mai multe detalii despre el am scris aici .



Toate produsele au aprobare de la Ministerul Sanatatii de punere pe piata

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related