luni, 23 decembrie 2019

Idei de cadouri in magazinele Farmec si Gerovital


E atat de last minute postarea asta , dar este dedicata exact persoanelor care lasa pe ultima suta de metri cumparaturi de Craciun pentru cei dragi .







Ultima data cand am fost in magazinul Gerovital din Oradea , am admirat produsele si seturile de cadou de pe rafturi , am urmarit doamne care plecau cu sacosele pline si , cel mai important , au gasit produse atat pentru femei cat si pentru barbati .

Pe langa seturile frumoase care sunt in cutii de set , in magazine beneficiati si de pregatirea cadourilor in ambalaj festiv iar majoritatea produselor au pret special sau oferta dubla 1+1 !!!



Pentru femei - va recomand sa luati in considerare seturile Gerovital Luxury , sau sa va creati propriul pachet cadou cu produsele Gerovital luxury care sunt la o reducere considerabila in magazin !

Apoi , daca doriti ceva mai accesibil ca si buget aveti casete Aslavital dar si Gerovital H3 , produse emblematice !


Daca aveti nevoie de un cadou pentru o domnisoara tanara , va recomand sa vedeti pachetul Gerovital Stop acnee si plasturi pentru cosuri !

Pentru Barbati aveti o multiiiime de variante - de la gama H3 la gama Gerovital men . Produse antirid antirid , produse pentru par , fiole pentru par si cu acid hialuronic.

Iar pentru voi , nu uitati de o manichiura frumoasa si trageti un ochi pente ojele cameleon si cu sclipici ! Veti avea o manichiura perfecta !


Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related