joi, 31 octombrie 2019

Fiole antiacnee adulta Gerovital H3 Equillibrium


Incepand cu aceasta luna am folosit pentru prima data produsele profesionale Gerovital H3 Equillibrium , gama profesionala de top de la Farmec care s-a folosit dintotdeauna in saloane , iar din acest an este disponibila si in magazinele Gerovital din tara . 


Cum ati vazut pe youtube , am inceput sa folosesc doua produse pentru depigmentare din aceasta gama profesionala .
Gama Gerovital H3 Equilibrium este dedicata ingrijirii tenului in saloanele cosmetice si intretinerii acasa a tratamentelor efectuate in saloane.

Eu nu am incercat pana acum in salon , deobicei imi fac acasa toate tratamentele . 


Ingrediente active : 

Acid salicilic - este un ingredient cu actiune bacteriostatica care ajuta la deblocarea si drenarea eficienta a porilor.

Bodyfensinul® - un ingredient dezvoltat si patentat de catre Farmec , este o tripeptida ce intareste sistemul natural de aparare al pielii

Ac.Net™ -  alt complex patentat , de acid oleanoic - care reglează secretia de sebum si NDGA ( acid Nordihydroguaiaretic ) - cu acţiune antiseptica si bacteriostatica . Eficienta Ac.Net™ este sustinuta prin nemeroase studii in vitro si in vivo si prin brevetul de inventie obtinut.

Glicirizinatul de potasiu -   o substanta cu efecte calmante recunoscute

Pachetul contine 20 de fiole si costa 178.50 lei.
pretul pe fiola este de 8.9 lei . un pret foarte bun avand in vedere ingredientele 


Aceste fiole sunt destinate acneei adulte , deci persoanelor cu varsta de 30+ si se aplica de 2 ori pe saptamana cel putin .
Pentru acneea adolescentina v-am facut un review la fiolele Gerovital Stop acnee . De abia astept sa revin cu un review si un before and after.
Le-a mai incercat cineva ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related