joi, 29 august 2019

Video + Review - Nanofibrele Toppik

Cunoasteti reclamele acelea care arata ceva atat de frumos incat par sa fie prea frumoase sa fie adevarate  ??? Ei bine , asa am crezut si eu cand am vazut o multime de reclame pe instagram , youtube , facebook la produsele de mascare a lipsei parului pana le-am incercat si eu .
Am descoperit produsele Toppik Romania recent , si eram intrigata de toate. Cand le-am incercat ( puteti sa imi vedeti reactia in clipul demonstrativ de mai jos ) am ramas surprinsa de cat de usor este sa le aplici si ce rezultat frumos si natural lasa .


Pot spune intr-adevar ca aceste produse au o reclama adevarata , deloc mincinoasa sau exagerata ! Sunt o alternativa buna si ieftina pentru implantul de par sau tratamentele medicamentoase ( pentru persoanele care nu isi permit implant sau pentru persoanele care nu pot parcurge un tratament medicamentos din motive de sanatate ) . 

Cum functioneaza acest produs ? 

Simplu - Acest produs cosmetic alcatuit din nanofibre de cheratina sunt incarcate electrostatic astfel incat la aplicare sa se lipeasca de firele naturale de par ca un magnet . 
Eu in prealabil am aplicat un spray fixator , apoi am pulverizat fibrele Toppik pentru o rezistenta indelungata , dar sa stiti ca rezista si fara spray.

Rezista la vant , ploi transpiratie , pana la prima samponare . 

Produsul este compatibil cu tratamentele pe baza de minoxidil ( cam singura substanta eficienta local care stimuleaza cresterea firelor de par ). 

Toppik au pe site o multime de culori , cu siguranta va veti gasi nuanta potrivita . 

Flaconul de nanofibre Toppik costa 135 lei 12 grame - credeti-ma nu aveti nevoie de mult produs ! dar aveti si oferte ft bune la set sau gramaj mai mare ! 

Aplicatorul duo care sufla + piaptan costa 85 de lei si va recomand sa il luati ! Aplica uniform si asa nu aplicati prea mult produs intr-un singur loc !

Fixator - 65 lei 


Eu am incercat si alte 2 produse adiacente pentru ingrijirea parului si chiar am primit comentarii de la voi ca si voi le-ati incercat !
Spray pentru cresterea volumului de la radacina - este eficient si nu lasa reziduu alb. 
Ser densificator , este destinat pentru parul fin , subtire pentru a creste volumul si a-l lasa mai fin , mai aranjat . 




Voi ati incercat aceste produse ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related