miercuri, 30 ianuarie 2019

Noutati de la The Body Shop 2019


Incepem anul cu multe produse ce contin ingediente naturale si asta ma bucura mult .
The Body Shop au lansat produse noi de ingrijire a corpului si a tenului desigur cu ingrediente exotice . 


Primul pe care l-am descoperit in cutie si mi s-a parut familia a fost aceasta masca concentrata de hartie biodegradabila obtinuta din fibre de celuloza derivate din pulpa de lemn din surse regenerabile din gama Drops of youth , o gama pe care o folosesc de cativa ani . 

Hartia este foarte fina , trebuie lasata sa actioneze 15 minute si excesul de ser nu se arunca ci se maseaza pe gat si decolteu . 

Masca contine peste jumatate din ingredientele serului Drops of youth pe care si eu il folosesc ; pe langa asta mai este imbogatita cu ulei de babassu organic din Brazilia prin programul Community Trade si celule stem din trei plante: floare de colt de pe robustii Alpi Italieni, criste marine si scaiul dracului de pe coasta Bretaniei.

Masca NU se spala ! 


Un produs nou pentru mine , desi aproape am terminat sapunul infuzat cu carbune de Himalaya . 

Purifying clay wash este un gel cu carbune din bambus din Himalaya si ulei din arbore de ceai din Kenya pentru spalarea tenului .

Imi place sa aplic inainte masca faciala cu carbune Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask . Miroase foarte bine si lasa un efect racoritor. 



Si acum noutatea exotica a postarii - Noua gama Cactus Blossom 

Este o gama noua de ingrijire corporala , in editie limitata, pe care o vor lansa in luna februarie. 

Gama contine extract din floare de cactus din Maroc si contine 5 produse (gel de dus, exfoliant, unt de corp , iaurt de corp si lotiune pentru spalat mainile) si un set cadou. 

Exfoliantul pentru corp este Imbogatit cu miere din Etiopia prin programul
Community Trade si seminte usor exfoliante de zmeura
Este un exfoliant bland care poate fi folosit mai des . 
Are un miros mai puternic dar proaspat. 

Iaurtul de corp are o textura de gel-crema care se absoarbe instant si confera pana la 48h de hidratare. Se aplica pe pielea umeda imediat dupa dus pentru o piele ce se simte neteda si niciodata lipicioasa. Este vegan si imbogatit cu lapte din migdale organice din Spania prin programul Community Trade.

Pe timpul verii il pastram in frigider pentru un efect racoros. 



Produsele Cactus Blossom vor fi disponibile pe site si in magazine din luna februaie , in timp ce restul produselor se gasesc deja in magazine si site. 

Ce ati notat pe wishlist ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related