sâmbătă, 15 decembrie 2018

Review Produse Nature Box

In momentul in care am deschis cutia Nature Box am fost invaluita intr-o aroma de dulceata bio de caise , chiar daca eu aveam in fata produse cosmetice . 
Nature Box s-a lansat in Romania in luna Noiembrie , si le-am si vazut deja pe raftul hypermarketurilor in toate variantele disponibile .



Nature Box ca brand si-a propus sa aibe doar produse cu uleiuri 100% presate la rece , sunt produse vegane , nu contin parabeni , sulfati , silicon sau coloranti artificiali .
In schimb , are ingrediente doar de calitate  - vitamine A, B , C , D , antioxidanti , acizi grasi iar ambalajele contin 25% plastic reciclat . 

Gamele lor dedicate ingrijirii parului si a pielii sunt diponibile in mai multe variante - Avocado , Caisa , Cocos, Migdala si Macadamia . 



Eu am incercat si aproape le-am si terminat , produsele cu ulei de caise . N-am mai intalnit produse care sa aiba asa un miros natural si deloc sintetic. Foarte placute pe piele si scalp si eficiente .

Samponul curata bine scalpul , ofer un miros de dulceata parului , iar gelul pentru dus lasa pielea moale , fina . Nu isi pastreaza mirosul  mult timp pe piele , dar pentru mine acest lucru e un plus . 


Am primit in pachet si sare de baie imbibata cu ulei natural de caise - un adevarat rasfat - si ulei de caise de la Oleia , De abia astept sa prajituresc !


Voi pe care le-ati cumparat ? 
Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

2 comentarii :

  1. Produse de 5 steie. Parul meu nu a fost niciodată atât de frumos și sănătos Și parcă îmi creste și mai repede. Mulțumesc Nature Box!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, care dintre aceste sampoane ar fii potrivit pt dermatita seboreica? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related