marți, 30 octombrie 2018

Pupa Milano produse autobronzante si protectie solara

Fie ca vreti sa aveti mereu o piele bronzata si sanatoasa , fie mergeti intr-o locatie exotica , acest articol va va fi de folos. 



Am aici foarte multe produse de la Pupa Milano , atat pentru protectie solara cat si pentru fetele care vor un bronz sanatos - " din lotiuni " . 

Singurul produse pe care am uitat sa il fotografiez este lotiunea de dupa plaja, si aceea mare la 400 de ml.




Produsele de protectie solara sunt variate si foarte bine gandite , acum le vedeti in poza dar multe dintre ele le-am si consumat .

Gasiti produse pentru protectia tatuajelor , a alunitelor , a buzelor , zona ochilor  - sub forma de spray , baton sau lotiune . Tate sunt rezistente la apa si va pot confirma - atat apa de mare cat si de piscina, totusi daca mergeti intr-un loc cu soare puternic ( Turcia ) va recomand sa reaplicati produsele si sa nu va expuneti la ore de varf . 

Un alt produs foarte interesant si util este maska de par si spray-ul cu protectie solara - multe persoane evita sa protejeze firul de par sau pur si simplu nu stiu ca si parul sufera din cauza radiatiilor. 
Asa ca ma bucur sa vad la Pupa si acest produs . 


Daca sunteti pe fuga , gasiti si fond de ten pentru picioare , sau crema autobronzanta care se activeaza repede , fara sa astepti 24 de ore . 







Swatch-uri : 

Pe care ati dori sa le incercati ?

Magazinele Pupa din tara se afla in Bucuresti , Timisoara , Iasi si Constanta . 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related