joi, 24 mai 2018

Review Orgabeauty.ro produse organice

Am primit de curand un pachet de lansare a noului site cu produse cosmetice organice www.orgabeauty.ro 
Nu am cunoscut pana acum brandurile prezente pe site insa dupa ce am citit ingredientele si intrebuintarile lor vaste m-au facut curioasa.

Super seeds Anti-Aging eye serum  este un ser care se aplica cu rola atasata sticlutei , am apreciat foarte mult ca ambalajul este din sticla opaca . Astfel ingredientele se mentin mai mult timp si sunt protejate . 

Serul are o textura uleioasa , fiind obtinut din trandafiri de Damasc , fiind obtinut din 96% ingrediente organice si 100% ingrediente naturale . 

Brandul se numeste WoodenSpoon iar gama Super Seeds este conceputa pe baza semintelor din plante bogate in nutrienti care lupta impotriva factorilor externi si imbatranirii tenului . 

Se absoarbe repede in piele si nu lasa zona uleioasa. Daca totusi doriti sa aplicati machiaj peste este recomandat sa indepartati excesul cu un servetel. 


Ulei Facial MOA Aphrodite  este potrivit tuturor tipurilor de piele , inclusiv cele sensibile sau cu acnee. 
Contine ulei de macese care e bogata in vitamina A si C  , trandafir de Damasc, coada soricelului care uniformizeaza culoarea pielii , muscata rosie care echilibreaza sebumul .

Ajuta la uniformizarea si prevenirea liniilor fine , si mentine pielea hidratata.

Se absoarbe usor in piele si nu pateaza !


MOA Fortifying  este o potiune relaxanta pentru baie. Aici am varianta mica pentru utilizare unica insa puteti cumpara pe site si varianta de lunga durata . 

Contine un amestec de plante terapeutice , relaxante - menta , fenicul , mesteacan , coada soricelului  - acest mixt relaxeaza muschii , calmeaza pielea detoxifica si tonifica pielea . 


Asa arata pachetul superb cu suculente vii !


Toata luna Mai aveti transport gratuit la comenzile de pe site !

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

Related Posts

”related