duminică, 29 aprilie 2018

Video : Tutorial machiaj SMOKEY EYES CLASIC in detaliu


Fete frumoase , azi va arat cum realizez eu un Smokey Eyes , pas cu pas , in cel mai simplu mod , cu produse accesibile si bune !

Fiindca tot vine perioada festivalurilor si nu numai ,am vrut sa va arat cum se realizeaza un machiaj intens , smokey clasic - full black , corect . 

Am vazut din pacate o multime de persoane cu ochi negri , facuti cu creionul - 2 cercuri ce inconjurau ochii si chiar vreau sa aveti in 2018 un tutorial de unde sa invatati , gratuit cum sa va faceti un machiaj decent .

Un machiaj executat corect intinereste si infrumuseteaza - pe cand un machiaj , mai ales negru  si incorect imbatraneste ....

Vizionare placuta !


Produsele folosite sunt de la Gerovital Beauty , pe care le gasiti aici .

Acestea sunt produsele folosite pentru acest look complet , de seara . Nu am niciun produs care sa nu imi placa in cele prezentate . 

Ma bucur ca am incercat si paleta Smokey , culorile sunt bine alese in palete si se amesteca foarte usor .Unde ati purta acest look ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

  1. Multumesc pentru acest clip. Daca am sa reusesc sa mi-l fac cred ca il voi purta la o intalnire seara cu prietenii la un restaurant.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related