sâmbătă, 6 mai 2017

Eveniment Made in Womania


Am primit o invitatie interesanta , dar din pacate nu pot participa la eveniment , insa poate ajungeti voi !


Made in Womania este un eveniment organizat de Business Women Forum Romania si va avea loc in perioada 27-28 mai 2017 la Palatul Nobless din capitala, iar intrarea este gratuita . Daca sunteti mamici si vreti sa mergeti dar nu stiti daca e permis cu copii - va spun eu ca sunt mai mult decat bineveniti , vor exista si workshop-uri pentru mamici - copii  si jocuri muzicale pentru copii .

In cele 3 zile de de Made in Womania – Fusion Art veti putea descoperi si lucrarile a 130 de designeri talentati ( haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi si altele )  toti fiind femei de afaceri din Romania care promoveaza arta handmade.

La expozitia cu vanzare veti gasi lucrari din domeniul modei, accesoriilor hand-made, cosmetice hand-made, accesorii de design interior, de produs si multe altele .

Mie mi se pare un eveniment frumos, la care puteti participa gratuit , mai ales daca sunteti atrase de tot ce inseamna hand-made , va recomand sa va faceti o lista cu intrebari si , fara teama sa intrebati antreprenoarele sfaturi , idei si recomandari pentru voi !

Pentru mai multe detalii va invit pe site-ul lor aici sau pagina evenimentului aici

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related