marți, 18 aprilie 2017

Review Pupa contouring & strobing palette


Dragile mele, cred ca toate stiti si cunoasteti obsesia tuturor de conturare . Pupa Milano a lansat o paleta cu 4 pudre completa care cuprinde pudra deschisa, pudra inchisa si pudra iluminatoare . 
Detalii :
Paleta contouring & strobing palette ready4selfie este disponibila in 3 tonuri , astfel incat sa fie accesibila si potrivita pentru cat mai multe persoane .

Contouring-ul este o tehnica de make-up folosita pentru a sculpta trasaturile fetei si pentru a reechilibra volumul acesteia printr-un joc de umbre si lumina.

Strobing-ul este o tehnică de make-up care pune accentul pe zonele proeminente ale fetei care sunt puse in evidenta de reflexele create de lumina

Prin combinarea tehnicilor contouring si strobing, fata capata o noua tridimensionalitate pentru un look gata de selfie - ne spune Pupa 


Mie imi place ambalajul de plastic tare , foarte eleganta paleta , de altfel .

Contine 17.5 grame de produs si nu are printre ingrediente  parabeni sau parfum , si ca toate produsele Pupa Milano , este testata dermatologic !

Paleta este destul de maricica si nu cred ca am sa o termin repede, chiar daca o folosesc destul de des!

Produsul in sine , este foarte cremos , nu incarca, aveti nevoie de putin produs pentru a obtine rezultatul dorit si se pastreaza pe durata intregii zile !


V-am facut chiar si un clip pe instagram in care va arat cum o folosesc, impreuna cu alte produse Pupa :



Swatch-uri :


O gasiti in magazinele din tara si va recomand sa mergeti sa o vedeti " in persoana " . 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related