vineri, 19 iunie 2015

Video : Ce am in Geanta de Plaja | Mademoiselle Lorraine

Buna dragile mele,

Ca tot veni vara , m-am gandit sa dau intaietate clipului Ce am in Geanta de plaja, iar mai apoi va voi arata ce am in geanta mea de zi cu zi. A venit chiar la fix cerere voastra, avand in vedere ca am profitat de ultimele zile de canicula - acum la Oradea ploua... - si am vizitat o piscina din Baile 1 Mai.

Am fost pentru prima data in acest loc si am fost tare incantata de cum arata totul si cat de ingrijit era locul. Am sa mai merg. Am mai profitat si de faptul ca am primit noutatile lansate de catre Farmec in Gama Gerovital H3 Derma+ , probabil le-ati vazut zilele acestea si pe Instagram si pe Facebook la colegele mele Bloggerite.

La tanc, numai bine le-am testat  , le-am folosit si am fost multumita de ele! Ca niciodata , dupa prima expunere la soara nu m-am ars pe spate cu factor de protectie 30 insa , ce-i drept , l-am aplicat de 2 ori in timpul zilei:)

Produsele au un m iros extrem de placut si sunt usor de folosit ( lotiunea dupa plaja miroase putin cam tare a mentol, insa nu mi atat de tare incat sa ti se faca rau!), nu sunt lipicioase si rezistente la apa. Totusi, va recomand inainte sa intrati in apa sa lasati crema/lotiunea sa intre in piele cam 20 de minute. Apoi va puteti balaci in liniste!



Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de dermatocosmetice creata in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii, pentru a raspunde nevoii de protejare a pielii impotriva agresiunii radiatiilor solare.
GH3 Derma+ SUN este o linie solara cu formule inovatoare pe baza de Ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 care refac integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare, imbunatateste gradul de hidratare.

Pentru a vedea toate produsele Farmec pentru plaja si preturile lor , va invit aici de unde le puteti comanda direct acasa!





Gama contine:

*   Ulei protectie solara SPF 10                             150 ml
*   Fluid protectie solara SPF 20                           150 ml
*   Lapte protectie solara SPF 30                          200 ml
*   Lapte protectie solara SPF 50                          200 ml
*   Crema fată anti-imbatranire SPF 50                  50 ml
*   Crema protectie solara copii SPF 50                100 ml
*   Lotiune calmantă după plaja                            150 ml
*   Gel reparator după plaja                                  150 ml



Le-ati incercat?

Kisses,
L.

2 comentarii :

  1. Hei Lorena te urmaresc de multa vreme
    si vroiam sa te intreb cum faci de primesti intotdeauna lucrurile si produsele care deabea sau lansat?Am incercat sa caut si pe internet dar nam gasit nimic

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related