duminică, 15 martie 2015

Video Haul : Idei de cadouri cu Farmec pentru femei

Buna dragile mele,

Luna femeii nu a trecut dar mai ales zilele de oferit cadouri nu trec niciodata asa ca m-am gandit, la cererea voastra, sa pregatesc un clip cu idei de cadouri pentru femeile din viata voastra.
Nu am vrut sa fie un video cu produse scumpe ci nationale. Si am decis sa merg pe site-ul Farmec sa imi aleg de acolo, avand in vedere ca este cel mai popular si cu traditie brand din tara noastra.
 M-am bucurat sa vad ca au seturi de cadou la preturi foarte foarte bune si accesibile, asa ca m-am gandit sa va arat ce voi oferi eu doamnelor din jurul meu printr-un video in care vi le prezint si va spun cate ceva despre ele.
.
M-as bucura tare mult daca mi-ati lasa in comentarii parerea voastra despre produsele din clip pe care le-ati incercat voi.

PS: toata lumea s-a bucurat de cadouri!




Vizionare placuta:


Alegerile mele:


Contine un sampon si o masca din gama Argan plus cu ulei de masline pentru prietena mea, cu par uscat , deshidratat, vopsit si dezordonat. Are multa bataie de cap cu el asa ca m-am gandit sa ii ofer acest set care sper sa o ajute!  Va tin la curent!




Aceasta caseta va zbura peste marti si tari si va ajunge la prietena mea in Australia. De abia astept sa imi spuna parerea ei mai ales ca este super incantata de produsele romanesti!



Aceasta cutie a ajuns la mama mea, care s-a bucurat foarte tare de ea! Ea mereu are grija de tenul ei si acorda mare atentie pielii ei. Tine mult la rutina zilnica a fetei asa ca m-am gandit sa ii ofer niste produse noi pe care sa le incerce! Va spun in curand ce parere are!


Kisses,
L.


2 comentarii :

  1. Super articol, minunate produse!
    Iar mie mi s-a facut dor de produsele Farmec, asa ca urmatoarea mea crema de fata va fi una Gerovital :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related