joi, 16 octombrie 2014

Review Pop Shop Argan Shampoo & Mask

Buna dragile mele,

Iubesc sa va vorbesc despre produse care nu le gasiti pe toate blogurile, sa va prezint produse noi care merita incercate si tinute minte. Uneori devine agasant sa vezi acelasi lucru, in aceeasi zi, despre aceleasi produse. Batator la ochi...

Azi va vorbesc despre o marca profesionala italiana, nou venita in Romania ( din vara acestui an) care are magazinul fizic in Oradea , insa puteti comanda si in tara prin intermediul paginii lor de Facebook pe care o gasiti aici

O domnisoara draguta care se ocupa de administrare m-a contactat , stiind ca locuiesc in Oradea si m-a invitat in magazinul lor, prezentandu-mi produsele si gama lor proprie. Am ramas placut surprinsa de amabilitatea cu care se servesc clientii in acel magazin, de faptul ca domnisoara vanzatoare cunoaste produsele si beneficiile lor de parca ar citi din catalog. E un mare plus sa vezi si necesita recomandare! Oamenii capabili, bine pregatiti merita promovati!

Am aflat ca produsele distribuite provin din fabrica lor proprie din Italia si sunt destinate folosirii lor intr-un mod profesional sau personal . 
Pentru uz personal gasiti in varianta mica, sau  daca doriti sa alegeti ca si mine, puteti opta pentru varianta la un litru!!


Samponul nutritiv lasa parul fin, mai usor de pieptanat. Nu necesita mai mult produs decat cele obisnuite, dimpotriva, fiind un produs profesional curata mult mai repede si mai usor. Cel putin asta am observat eu.
Deasemenea, parul a devenit mai fin si mai sanatos. Nu pot sa va spun daca repara varfurile , fiindca momentan am varfurile sanatoase, deloc despicate, insa si daca le-as fi avut, rezultatele ar fi venit de abia dupa ce as termina flacoanele. 
Singurul lucru care nu imi place la ambalajul samponului este faptul ca nu are un capac care sa dozeze mai bine produsul. S-a intamplat sa scot prea mult de-odata...

    Masca nutritiva nu se dezminte. Eu nu folosesc balsam, doar masca si asta se reflecta in sanatatea parului meu. Imi place mult, nu doar cantitatea enorma, ci si textura. Nu este nici prea grea nici prea lichida. Perfecta pentru hidratare. Are un miros placut de flori proaspete care te duce cu gandul la primavara! Imi place


Ingrediente: In stanga masca, in dreapta sampon.


Au o gama extrem de variata: vopsele profesionale la pret mai mult decat accesibil, produse pentru par cu keratina, silicon, uleiuri nutritive, ondulatare, produse de machiaj, produse profesionale pentru unghii. 


Totodata Pop Shop va asteapta sambata in Lotus Market Oradea la ziua/noaptea reducerilor cu promotii  tentante si de neratat!

Va pup,
L.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related