vineri, 15 martie 2013

Uleiuri de par: Gliss Kur si Hair X Repair Therapy

Buna dragele mele,
Stiti cat de mult imi place sa am grija de parul meu, si tocmai de aceea consider ca un ser pentru varfuri este absolut necesar pentru intretinerea sanatoasa a firelor de par. Azi am ales sa va vorbesc nu despre unul, ci despre doua uleiuri pentru par. Este vorba despre Schwarzkopf Gliss Kur Oil-Elixir si Hair x Repair Therapy  Split End Serum de la Oriflame. Gliss l-am cumparat din Viena iar hair x este al doilea deja pe care il comand.
Consitenta: Hair x este mai subtire iar Gliss mai gros
Utilizare: Ambele se pot folosi ca si tratament intensiv o ora inainte de spalare pe tot parul (in afara de radacini) sau putin pe varfuri dupa spalare pe parul uscat.
Ambalaj: Ambele vin in sticluta , insa cea de la Oriflame vine si intr-o cutie. Ambele au pompita, deci dozarea este optima. 
Gramaj : Hair X 30 ml Gliss Kur 75
Disponibilitate: Hair x il gasiti aici iar Gliss din pacate de la Ungaria incolo...
Pret: Hair X 36 ron standard, 25 cu reducere, iar Gliss 8 euro.
Ingrediente: 
Hair x: CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, AMODIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, PARFUM, DIMETHICONOL (info pagina oficiala Oriflame)
Gliss Kur: Cyclomethicone, Trisiloxane, Dimethiconol, Helianthus Annuus Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, CI 40800 ( info pagina oficiala Gliss Kur)



In concluzie ambele imi plac si le-as mai cumpara. Am vazut ca Gliss a mai scos in Austria inca 2 colectii pentru repararea parului, cred ca am sa le incerc:) 


Vizitati-ma si pe FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP

7 comentarii :

  1. buna as vrea si eu unul pot apela latn????????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca doresti hair x da, trimite-mi un mesaj pe facebook sau e-mail :*

      Ștergere
  2. Pacat ca nu se gaseste si la noi acel ulei Gliss. Cel de Oriflame este ff bun, da o stralucire aparte, insa eu nu l-as folosi inainte de spalare,s-ar consuma prea repede. Acestea sunt concepute special pentru dupa spalare,sa nu imbacseasca parul, asa ca inainte prefer un ulei vegetal, natural,pe care oricum il spal.;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, sunt de acord cu tot ce spui tu. in acest review am enumerat posibilitatile cum poate fi folosit, dar si eu inainte de spalare cateodata folosesc ulei de argan:*

      Ștergere
  3. Multumim pentru articol :) Cred ca o sa incerc si eu uleiul de la Oriflame :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai pentru ce:* daca nu te descurci cu comanda scrie-mi doar un mesaj sau un mail:*

      Ștergere
  4. eu am luat astazi uleiul de la Gliss din DM. A fost vreo 40lei parca

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related