miercuri, 30 septembrie 2020

Promotii pe farmec.ro


 

Cui nu-i plac promotiile nu ? Cred ca toate dintre noi le vanam si ne facem stoc la produsele preferate atunci cand le gasim la pret special . Azi v-am facut o lista cu cateva oferte faine de pe farmec.ro

Pentru cei care cumpara la vrac produse dezinfectante , gasiti oferte speciale la produse. La toate , indiferent de marime , deci le gasiti mai ieftin cu 25% reducere ! 

Au o oferta la produsele mult iubite Stop Acnee , o game foarte buna si complexa ! Chiar daca e o gama mai mult pentru adolescenti , produsel functioneaza si la acneea adulta ! Produse reduse cu 20% In gama Gerovital Luxury ofera un ruj Gerovital Beauty cadou la cumpararea unui produs din gama. 
Va recomand uleiul miraculos sau picaturile hidratante . 

                                       Gama Aslavital cu argila e indispensalbila in casa ! Au multe produse variate si pentru diferite probleme ale pielii . Va recomand fiolele detox - la reducere de 25%


Aslavital Lift Instant e o gama pe care nu am incercat-o dar am pe lista de dorinte serul antirid ! Gama redusa cu 25%Nu au uitat nici de partenerii nostri , si gama pentru barbati e redusa cu 20% . Lui Andrei ii place mult aceasta gama si a incercam aproape toate produsele , a zis ca vi le recomanda cu drag !

               Aveti transport gratuit la comenzile  de minim 59 lei online cu plata cu cardul !!! 


Ce va tenteaza ??? 

                                                      Va pup,


L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related