vineri, 31 iulie 2020

Cum combat acneea cu produse Gerovital


Inca primesc foarte multe intrebari despre fiolele antiacnee atat pe youtube cat si pe instagram asa ca m-am gandit sa va fac un articol cu toate prdusele tratament pe care le am si le folosesc de la Gerovital si Aslavital cu care fac eu acneea KO .
Pentru mine este foarte important sa am in casa aceste produse tratament fiindca sunt esentiale in tratarea acneei si mentinerea unui ten curat. Da , este indicat sa utilizam si un gel de spalat bun , eventual un toner , dar acelea sunt produse de baza nu tratamente.

Am ales cele 4 tipuri de fiole pe care le folosesc si despre care v-am vorbit de ft multe ori. 

Fiolele Equillibrium sunt din gama profesionala Gerovital si le gasiti pe site aici .
Sunt destinate pentru tratarea acneei adulte , deci un produs specific cu ingredente ce combat dezvoltarea acneei . 

Fiolele cu retinol sunt antirid , da! Dar , ele ajuta si in tratarea acneei asa ca pentru mine este dubu castig ! 

Fiolele cu acid hialuronic , idem sunt pentru hidratare si antirid , dar este necesar sa ne si hidratam pielea si , desi sunt sigura ca stiti , va reamintesc ca si tenul gras are nevoie de hidratare. La fel ca si fiolele cu retinol , si acidul hialuronic ajuta in tratarea acneei .

Fiolele detox nu le folosesc ft des , dar sunt pe baza de argila , un alt ingredient excelent pentru o piele sanatoasa !



Trec la creme , seruri , masti . 


Am 2 creme de la Gerovital H3 Derma+ , una dermoreparatoare pe care o folosesc mai mult local dar nu numai pe ten ci si pe corp , e buna si pentru cicatrizarea pielii ! Ajuta la cicatricile mici post-acnee ! 
Cealalta este chiar pentru tenul acneic adult . Este si hidratanta si ajuta la tratamentul acneei . Nu are miros , aceasta gama fiind una dermatocosmetica care se gaseste doar in farmacii si pe site / magazinele lor . 

Tot din gama Gerovital equilibrium , un ser si o crema pentru depigmentare . V-am mai vorbit si despre acestea fiindca le folosesc des si sunt foarte bine , avand vitamina C , un alt ingredient excelent in tratarea acneei adulte . Deasemenea ajuta la disparitia petelor de dupa acnee sau petelor solare . 

Voi le-ati incercat ? 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related