miercuri, 19 decembrie 2018

Review 4 Palete Pupa Makeup Stories

Prin machiaj poti crea chiar o poveste , te poti intruchipa in ce personaj de poveste / film / basm vrei tu . Tocmai acest fapt a dorit Pupa Milano sa transmita prin paletele versatile Makeup Stories .

Am aici toate cele 4 palete lansate de catre Pupa si in Romania luna trecuta , v-am facut swatch-uri la toate si de abia am asteptat sa fac aceasta postare . Paletele de machiaj sunt preferatele mele , deci de fiecare data cand sunt lansari noi sunt entuziasmata sa vi le arat daca reusesc sa le am .


Paletele sunt construite in jurul unor tonuri , astfel incat sa se potriveasca tuturor culorilor de ochi . 
In fiecare paleta se regasesc 3 texturi - mate , satinate si metalice .

Dupa ce le-am atins si facut swatch-uri  pot sa va spun ca fardurile sunt foarte catifelate , cremoase si se lucreaza usor cu ele. 

Fiecare paleta are un nume , la fel si fardurile din paleta , numele fiind tiparit pe o filie transparenta din interiorul acesteia  . 





Bright Violet 

Preferata mea dintre toate , tonuri de roz , fard duo chrome , o senzatie sa te joci cu ea ! 


Poza superioara lumina naturala , poza inferioara cu blitz 


Cosmic Queen 

O paleta perfecta pentru smokey eyes de seara , cu nuante purtabile de albastru si turcuaz , argintiu , astfel incat veti avea un rezultat placut ochiului cu care nu va faceti de ras !



Hot Flame 

O paleta in tonuri calde , purtabila in orice anotimp . O vad foarte versatila si purtabila atat in timpul zilei cat si seara . 



Spicy nudes 

O paleta cuminte , singura pata de culoare este nuanta rosiatica . In rest paleta este business -like , foarte purtabila oricand si usor de folosit. 







Pe care o vreti in colectia voastra ?

Produsele Pupa Milano se gasesc online dar si in magazinele proprii din tara ! 

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related