luni, 16 aprilie 2018

Lansari viitoare Oriflame

Parca imi era dor de un astfel de articol , asa ca am strans de prin strainatate lansari viitoare Oriflame si le-am atasat aici intr-un articol pentru voi . Trebuie sa va marturisesc ca sunt foarte entuziasmata de tot ceea ce urmeaza , si produsele arata tare bine !

Dupa cum vedeti mai sus , prima lansare mare este Mister Giordani - dupa succesul Miss Giordani , a carei imagine e Alina Eremia , sunt curioasa sa vad notele tineresti din acest parfum dar si pe cine vor alege ca si imagine - probabil Liviu Teodorescu ? Ce spuneti ?

Misterial Oud - noua aroma predominanta din gama Women's Collection . Am mai vazut o astfel de aroma la Thierry Mugler , sigur si aceasta va fi deosebita , cu aroma lemnoasa. Sunt foarte curioasa fiindca restul parfumurilor din colectie sunt florale . 


Hair X Activator - o gama pentru intarirea parului si cresterea lui mai rapida. 


Noile Rujuri Giordani Gold Iconic Lip Elixir - sunt niste rujuri cu uscare mata , cel putin asa am vazut pe youtube . Arata foarte bine , foarte elegant cu ambalaj degrade , seamana putin cu rujurile mate Giorgio Armani la ambalaj , deci tot din zona de high end .
 Insa stiti ca aceasta gama este o gama de calitate la preturi accesibile !


Gama de oje de vara The One 

Multe ustensile noi pentru machiaj ! Super idee !



YES ! Fixator de sprancene de la The One cu periuta mini ! Sper sa fie la fel de bun ca si cel din gama Giordani Dar cu siguranta aplicator e foarte reusit !


Gama noua fresh cu apa de cocos si pepene galben Love Nature !


Balsame noi de buze !


Care noutati va tenteaza ?


Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

2 comentarii :

  1. Toate arata foarte bine, abia astept sa se lanseze si la noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult ma tenteaza rujurile si ojele. Nuantele sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related