luni, 30 octombrie 2017

Video Review Perie Curatare Faciala Gerovital


Gerovital m-a surprins cu un produs , si cu aceasta ocazie aminteste femeilor cat de importanta este o rutina corecta si corespunzatoare tenului vostru !



Din start va recomand sa cititi manualul de utilizare, nu este o carte tehnica plictisitoare , ci plina de sfaturi de la specialisti in cosmetica . 
Mi-a placut si chiar este foarte bine formulata  !


Recomand sa o folositi la nevoie , 2-3 ori pe saptamana , sau maxim de 5 dar sa nu abuzati de ea, si cum am mentionat si in video , va rog mult , nu apasati peria pe fata !


Ideea de a folosi buretele pe post de masaj facial pentru crema , am deprins-o din manual si ma bucur mult ca am putut impartasi si cu voi . Eu pana acum am folosit-o doar pentru gelul de curatare .

Nu uitati sa ingrijiti si zona gatului .


Am 3 creme Gerovital H3 Derma+ , pe care le folosesc alternativ , in functie de starea tenului , si azi am folosit crema antiacneica , a intrat foarte bine in piele , la inceput este mai lipicioasa , dar se usuca mat pe urma. Imi place aceasta crema !


Din pacate Peria rotativa pentru curatare faciala NU va fi dispobila la vanzare , insa am dorit totusi sa va arat cum se foloseste  . Sper sa va fie de folos !

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Un comentariu :

Related Posts

”related