duminică, 7 mai 2017

Kiehl's Romania deschide magazin in Cluj


Buna dragile mele , 
Azi am o veste pentru voi, toate iubitoarele de produse de ingrijire a pielii cu ingrediente naturale si de calitate !  Kiehl's Romania deschide un magazin in Cluj in data de 10 mai in Iulius Mall .



Kiehl’s Since 1851, venerabilul furnizor newyorkez de produse de calitate superioara destinate ingrijirii pielii si parului, a luat fiinta ca o farmacie in stil clasic. Familia fondatoare a Kiehl’s si-a deschis o drogherie de cartier pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarui client. Preluand afacerea de la Dl. John Kiehl, familia Morse si-a servit concetatenii din East Village, si-a tratat clientii ca pe proprii vecini si si-a intampinat toti vizitatorii care veneau la Kiehl’s ca si cand ar fi fost la ei acasă. Prin aceasta atitudine, farmacistii si chimistii fondatori ai Kiehl’s au creat o traditie a serviciilor personalizate care a devenit legendara. 

Aproape 160 de ani mai tarziu, magia „experientei Kiehl’s” invaluie intreaga lume pe masura ce compania continuă sa isi rasfete clienţti cu produse de inalta calitate care garanteaza sanatatea pielii si a parului acestora. Mesajul familiei rezista si astazi: “Va servim cu placere.”

Produsele Kiehl’s sunt concepute pentru a asigura calitatea superioară a ingrijirii pielii si parului, pe care clientii o apreciaza din 1851.


Am folosit produse Kiehl's in trecut si am fost foarte multumita de ele si de ingredintele lor naturale.

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related