joi, 27 aprilie 2017

Review Oriflame The ONE contouring kit

Cea mai ceruta recenzie este acum pe blog ! Pozele le-am realizat cu ceva timp in urma dar acum chiar nu mai puteam sa aman , la cat de mult ma intrebati de acest kit !
Oriflame The ONE contouring kit este un produs mult asteptat la Oriflame, pentru ca ei mereu sunt in pas cu tendintele si le fac intotdeauna de calitate si la preturi accesibile pentru toata lumea.

V-am mai povestit si in alte articole, fiindca am facut recenzii la multe kit-uri de acest fel - kit-ul de contour e de nelipsit din trusa unei doamne/domnisoare care stie si ii place sa se machieze. 

Acum sa trecem la produsul de azi .


Ambalajul este din plastic tare , la fel ca celelalte produse din gama The ONE. Pe spatele kit-ului este un mic desen-ghid care va indruma in utilizarea produsului .

Eu , sincer as fi modificat putin ghidul dar ma rog , este dupa preferintele fiecaruia .


Ca si gramaj nu m-am asteptat sa fie atat de mult produs in kit - 13.1 grame

Esentialul imi place cel mai tare - produsul este cremos, foarte moale, nu este deloc uscat , se intinde si amesteca foarte usor fara sa lase urme , este foarte fin macinat  si ramane pe te fara sa se miste !

Pudra de contur / bronzare este are un subton neutru , potrivit tuturor subtonurilor de ten , si cel mai important nu este portocaliu pe ten !!!

Iluminatorul are subton rece - este un roz argintiu , foarte frumos arata pe ten , nu scoate in evidenta cicatricile sau acneea.

Blushul este unul discret cu particule minuscule aurii, cu subton corai , pentru un efect natural si discret . Imi place mult !

Nu l-am incercat pentru tenurile foarte inchise  

swatch-uri :

In aceasta saptamana pana in 1 mai trusa este la oferta la doar 30 ron !!!
O puteti comanda daca aveti cont aici : www.lori-flame.ro/inscrieri
Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related