miercuri, 9 martie 2016

Review Sampon + balsam Nivea Care Repair & targeted care

In urma cu cateva saptamani am primit un pachet de la Nivea care m-a facut sa zambesc si mi-a amintit sa nu ma las pe tanjeala cand vine vorba despre ingrijirea parului.

Nu mai trebuie sa spun ca imi ingrijesc parul foarte atent si folosesc multe produse pentru intretinerea sanatatii lui.

Cand am vazut pachetul de mai jos am zambit si mi-am adus aminte ca avem grija mai multa de noi cand avem o problema - piele uscata , par deshidtratat, varfuri despicate etc. Ar trebui sa intretinem ce avem si cu siguranta am fi mai linistiti cand vine vorba de ingrijire.




Impreuna cu lansarea acestei game, Nivea si-a relansat protofoliul de sampoane si balsamuri printr-un design feminin al ambalajelor.

Gama Nivea Care Repair & targeted care contine noua tehnologie Kera Detect , ce se adreseaza păaului deteriorat si este o combinaţie de trei elemente active complementare ce ajuta la repararea in profunzime a acestuia: o componenta cu rol de regenerare, pantenol si keratina lichida. 

Componenta regenerantă detecteaza portiunile afectate de la suprafata firului de par, reparand exact acolo unde este nevoie si ingrijind eficient parul. 

Pantenolul patrunde in profunzime, avand capacitatea de a hidrata parul si a-i conferi rezistentă din interior. 

Keratina lichida adera la suprafata firului de par, repara chiar si cele mai mici urme de degradare. alcatuind un strat de protectie. 

Astfel, noua tehnologie Kera Detect ingrijeste, fortifica si protejeaza, conferind parului stralucire si rezistenta de lunga durata.   




Cum va spuneam, de cateva saptamani folosesc doar aceasta gama si mi-a placut de la prima utilizare:
- are un miros foarte placut care persista si dupa uscare
- lasa parul foarte fin , moale insa cu tinuta.
- parul ramane hidratat si nu am mai observat varfuri uscate







Le gasiti deja in magazine si merita sa le incercati daca aveti un par care necesita o ingrijire si hidratate mai intensa.

Le-ati incercat?

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP


*produse primite spre recenzie, post nesponsorizat, pareri sincere ca deobicei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Related Posts

”related