sâmbătă, 3 noiembrie 2012

More by Demi Moore for Oriflame

Buna fetelor!

Am vrut neaparat sa va arat noutatile luxoase de la Oriflame. In septembrie cand am aflat ca Demi Moore este noua imagine Oriflame am fost incantata! 
Ea este o frumoasa si o vedeta eleganta, se potriveste perfect cu imaginea promovata de ei. 

Colectia a fost lansata in Catalogul 15 (o parte din ea) si contine fixativ de par, unt de corp, gel de dus si parfumul de poveste.



Fixativul este destul de puternic, ofera stralucire, ceea ce mie imi place foarte mult, nu lasa urme si ce mi-a atras mie atenita...miroase exact ca parfumul...lovely!! are 150 ml, costa 25 ron.

Gelul de dus miroase la fel ca si parfumul, nu face atata spuma pe cat spun ei, insa isi face treaba si lasa pielea moale si catifelata. 200 ml, 25 ron

Untul de corp este preferatul meu! Este perfect pentru sezonul toamna iarna, inmoaie pielea uscata, miroase la fel ca si parfumul, nu am nimic ce sa ii reprosez. 200 ml, 30 ron

Daca sunteti interesate de acest set il puteti achizitiona la pretul de 35 de lei daca aveti cumparaturi in valoare de peste 99 de lei din C15. Daca nu aveti un consultant in apropiere intrati AICI sau trimiteti-mi un e-mail.


Ambalajul, la fel ca si toata gama nu dezamageste! Combinatia aceasta de alb si auriu mi se pare foarte eleganta, simpla dar totusi sofisticata!


Apa de Parfum

Ce zic ei:

Fermecătorul ylang-ylang tahitian, senzuala iasomie sambac şi lemnul de santal se contopesc într-o îmbrăţişare elegantă, pentru a recrea incomparabila sofisticare şi aerul întotdeauna glamour ale lui Demi Moore 50 ml. 89,99 
Doar in acest catalog, la achizitionarea apei de parfum primit cadou si rujul Giordani Gold Jewel in valoare de 39 de ron.
Ce zic eu:

E foarte greu sa descrii un parfum, eu il iubesc deoarece este genul meu de parfum si ma caracterieaza. Este elegant, persista, nu este intepator.
Sticluta este minunata! Ca un clutch! Arata superb, te duce cu gandul la eleganta si opulenta, exact ca in spotul publicitar care ruleaza la tv.


Geanta, a devenit noua prietena a mea! Este mare, are interiorul din satin auriu, este foarte usoara si comoda! Costa 115 ron.

Eu deja astept catalogul dupa revelion in care vor aparea si produsele de makeup care sunt su-per-be!!!!


Sper ca v-a fost util acest post si v-au placut produsele!

Va pup!!


ps: imi pare rau ca nu am putut sa fac poze mai bune, bateria la aparat m-a lasat... 




10 comentarii :

  1. Acum adulmec in gol si imi imaginez cum miroase. ;))
    Intr-adevar se vede mult ca investesc in ambalaj, imagine, reclama, toate arata execlent.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult acum arata gama.Este simpla dar de efect!
    Abia astept sa il miros si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt reprezentanta Oriflame si am primit o mostra din acel parfum... miroase genial ! Si s-a vazut ca este foarte iubita aceasta gama, intrucat am avut multe comenzi cu ea

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare inspirata aceasta gama :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar azi i-am facut si eu un mic review :).Miroase foarte bine si persista...unul dintre parfumurile mele preferate :) .Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Am urmarit in catalog si pe site aceasta gama si nu o mai gasesc. A fost scoasa? Imi placea f mult

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related