miercuri, 21 martie 2012

Review : Paleta M by Marcel Morongiu-Oriflame

Buna dragele mele!


V-am aratat aici cand mi-am luat paleta aceasta, si v-am promis un review. 
Imi place ft ft mult aceasta paleta, nu stiu de ce nu am cumparat-o mai repede. De cand cand o am tot pe aceasta o folosesc. Pot face cu ea atat machiaj de zi, cat si de seara. 



Foarte frumos designul 

Ce zice Oriflame :
Un machiaj deosebit şi potrivit cu sezonul folosind trusa By Marcel. Cu un design luxos, frumos faţetată, trusa By Marcel conţine tot e necesar pentru un machiaj seducător: fard de ochi în 6 nuanţe de arămiu luminos, luciu de buze în 4 nuanţe de roz subtil, semitransparente şi un fard de obraz care se potriveşte oricărui ten. 14.3  g 

Ce spun eu:
Imi plac nuantele la nebunie, rezista pe pleoape, sunt stralucitoare, potrivite pentru crearea unui machiaj glamour.

Va prezint si swatch-urile: De la stanga la dreapta primele 3 nuante, prima data aplicat fara primer, a doua e cu primer.



Am soare afara si am profitat de ocazie sa fac pozele la lumina naturala:)

De prima nuanta nu pot renunta nicicum, rozul acela pal sidefat imi place foarte foarte mult, iar a doua nuanta e perfecta pentru a lumina coltul intern .


Daca ar trebui sa ii gasesc un defect, poarte as zice blush-ul. Este frumos, si are si acesta particule stralucitoare, dar este o idee prafos. Este deschis la culoare, cum zic si ei, sa se potriveasca tuturor . In rest pentru un machiaj de seara e perfect.


Rujurile: primele 2 nuante creeaza dependenta:)) mie imi plac ft mult si rezista mult pe buze, au consistenta unui ruj mai cremos, nu a unui luciu de buze. Inca un plus. 

Nu este mare aceasta paleta, este perfecta de avut in poseta/ cluch pentru retusuri. Vine impreuna cu un aplicator cu 2 capete pentru farduri, pensula pentru ruj si pensula pentru blush. Marcel s-a gandit la toate:)

In concluzie, v-o recomand, in special celor carora le plac nuantele sidefate! Este foarte buna si utila!

O gasiti aici la pretul de 59.99 RON. 
O puteti cumpara cu reducere daca va inscrieti aici.

Nu uitati de Giveaway!

Fetelor, va place??

Va pup,

L.







Un comentariu :

Related Posts

”related