miercuri, 16 martie 2016

Review The Body Shop British Rose Scrub and Lotion




Daca ma urmariti / cititi de mult timp cu siguranta ati remarcat ca nu ma dau in vant dupa produsele cu trandafiri pentru ca, in trecut am facut alegeri gresite , nu am fost asa atenta la ingrediente si la produsul pe care scria continut de trandafir per total. 
Totusi, nu am renuntat la a incerca alte produse care sa imi aduca aminte de o gradina naturala de trandafiri si chiar am gasit.


Stiu ca sunt multe persoane care , la fel ca si mine nu agreaza acest miros din cauza produselor , hai sa nu le zic ieftine, hai sa le zicem artificiale.

Tradafirii din magazine nu prea au miros, sa zicem ca au ceva...dar cei din gradina sunt cei adevarati, naturali care au un miros specific, elegant , de durata .
Despre asta va scriu azi, despre produse care contin extracte organice din tradafiri care au un miros natural, deloc artificial, foarte placut si care nu au cum sa nu iti placa!

Ele fac parte din colectia The Body Shop British Rose iar eu va scriu azi despre exfoliantul de tradafiri si esenta pentru corp cu efect luminos.



Exfoliantul British Rose - are un miros atat de frumos si placut , pana si Andrei a fost de acord ca e minunat! 
- are o textura de gel, foarte fina si aveti nevoie de putin produs pentru rezultate bune

- contine petale reale de trandafiri pe care le si puteti vedea in poza de mai jos

- deasemenea este infuzat cu esenta de tradafiri englezesti culesi manual 

- l-am folosit si pe fata si a fost un rasfat !



Instant Glow Body Essence - alt rasfat pentru piele
- imi plac produsele pentru corp de la The body shop fiindca de fiecare data cand le folosesc ma simt ca si cum as fi iesit de la spa si de la masaj !

- lotiunea aceasta esenta are o textura foarte usoara, apoasa care intra in piele foarte repede si , cum este descrisa pe site - lasa pielea ca o petala de trandafir. 
prima data cand am incercat-o pe mana mi-am comparat textura pielii pe ambele maini si cea data cu esenta era mult mai catifelata si hidratanta!

- are un miros mai discret decat scrub-ul dar la fel de placut

- contine mici particule care sa reflecte lumina, insa sunt foarte discrete si elegante, nu contine bugati mare de sclipici inestetic 

- si acesta este infuzat cu esenta de tradafiri englezesti culesi manual 



puteti vedea aici particulele stralucitoare:


vine cu un sistem antioxidare pentru pompita!
sunt foarte atenti la detalii!


Trebuie sa vedeti aceste clipuri promo pentru aceasta colectie! Sunt foarte haioase!






 " ... trandafiri sunt cultivati organic la o ferma in Herefordshire, unde sunt infuzati in apa proaspata de munte pentru a obtine cea mai pura esenta de trandafir. Ferma, premiata pentru grija faţa de mediul inconjurator, imbogateste biodiversitatea zonei, oferind un habitat primitor pentru o varietate de plante, insecte si mici mamifere. " - The Body Shop

Intotdeauna fiti atente la ingrediente si alegeti produse care vin dintr-un mediu organic, bio , pentru o piele sanatoasa!

Merita sa mergeti in magazin si sa le testati ! Cu siguranta veti iesi cu cel putin un produs din aceasta colectie!

Va pup,

L.

FACEBOOK*** TWITTER *** INSTAGRAM *** YOUTUBE *** SHOP

*produse primite spre recenzie, post nesponsorizat, pareri sincere ca deobicei.

5 comentarii :

  1. ce elegante sunt, cred ca mi-ar placea tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te urmaresc cu mare drag!Am vazut ca folosesti anumite produse oriflame care nu sunt adecvate varstei tale.Te rog sa imi recomanzi ceva pt ridurile fine si pungile de sub ochi.Am 24 de ani.pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna draga mea, folosesc doar produse adecvate varstei mele, si pot incerca de la the body shop crema cu celule stem pe care o folosesc si eu acum. este si pentru varsta ta si pentru ridurile fine . ai review aici. http://www.mademoisellelorraine.com/2016/02/review-body-shop-drops-of-youth-youth.html

      Ștergere

Related Posts

”related