joi, 23 iulie 2015

#operatiuneademachierea by Nivea

Buna dragile mele,

Am fost provocata de catre Nivea Romania sa va arat ce face un Beauty Comando - intotdeauna inainte de culcare se demachiaza! Vorba lor, demachierea la finalul zilei NU este negociabila!
Cu cat aveti mai multa grija de tenul vostru cu atta veti fi mai recunoscatoare pentru el mai tarziu, iar demachierea joaca un rol nu important, ci crucial in evolutia si intretinerea tenului vostru!

Nu uitati, totusi, dupa utilizarea produselor de demachiere sa va spalati cu o lotiune specifica tenului vostru!
Dupa toate solutiile de demachiere, murdaria tot nu a  fost indepartata in totalitate, asa ca va indemn sa va indreptati spre clasica spalare pe fata cu apa :)

Trucuri de la Nivea pentru o operatiune reusita:

  • Pastreaza intotdeauna lotiunea micelara si dischetele demachiante in fata oglinzii din baie! Astfel iti vei aminti mereu ca machiajul dureaza doar o zi si ca demachierea este esentiala pentru frumusetea tenului tau.
  • Pastreaza produsele de demachiere in frigider! Pe langă faptul ca tenul va fi mai improspatat, iti va fi mai usor sa iti reamintesti de ritualul de demachiere noaptea cand ajungi acasa si deschizi frigiderul pentru o bautura rece sau un snack rapid.
  • Pastreaza intotdeauna un pachet de servetele demachiante pe noptiera! Astfel tii va fi mult mai simplu sa ai grija de tenul tau, chiar dintr-o pozitie confortabila, inainte sa adormi. 



Pentru o demachiere rapida alege serveţelele demachiante pentru ten normal şi mixt de la NIVEA ce indeparteaza eficient machiajul ochilor, chiar si pe cel rezistent la apă, lasand tenul proaspat si hidratat.
Pret recomandat: 13.94 lei

Pentru demachierea unui heavy make-up din jurul ochilor alege demachiantul bifazic de ochi Double Effect de la NIVEA indepartează rapid si eficient machiajul ochilor, chiar si cel rezistent la apa, protejand genele sensibile datorita formulei sale delicate bifazice ce nu lasa pelicule uleioase pe piele.
Pret recomandat: 16.08 lei 

Pentru demachierea tenului alege Apa micelara 3 in 1 de la NIVEA care indepartează rapid machiajul feţei si al gatului, este delicat cu zona ochilor si hidratează dintr-o singura miscare, lasand tenul perfect curat si improspatat!
Pret recomandat: 18.92 lei

Nu uitati de concursul de pe Facebook!

Kisses,
L.

4 comentarii :

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai des folosite: crema Nivea albastra, balsam buze ciresi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apa micelara si demachiantul bifazic sunt excelente, demachierea este mult mai usoara de cand le-am descoperit <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Apa micelara 3 in 1 e geniala, e preferata mea.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related