luni, 25 mai 2015

Video: Review + Demo: Scholl Velvet Smooth Diamonds - Rutina de Ingrijire a picioarelor + CONCURS

Vine vara , bine-mi pare,in picioare am sandale. Dar daca nu avem picioare frumoase ce ne facem? Mergem la salon sau ne ingrijim acasa?

Eu prefer a doua varianta cand vine vorba de ingrijirea picioarelor. Nu o spun eu , ci si alte doamne, deja e prea riscant sa incerc in fiecare luna alt salon...asa ca, punem sanatatea pe primul loc si investestim in produse personale de inalta calitate si siguranta.

Tocmai de aceea, m-am gandit sa va arat Rutina de ingrijire a picioarelor mele, sau , cum le pregatesc eu pentru vara. Ce-i drept, nu am talpile/calcaiele crapate , insa expuse mult , mult timp se usuca foarte repede, iar mie mi plac picioarele fine fine fine.

V-am intrebat recent, pe Facebook daca doriti un clip la produsele School, demonstratie la pila electronica cu cristale de diamant, asa ca , m-am conformat si aici este.

Vizionare placuta!






Aparatul indeparteaza delicat pielea uscata, ingrosata, nu m-a durut deloc pielea folosind aceasta pila electronica. Ca sa fie mai eficienta, capatul rotativ are particule micro abrazive cu cristale de diamant.
Ca si siguranta, aparatul are un sistem de oprire, daca va uitati la televizor, YouTube, pierdeti notiunea si apasati prea tare, el se opreste singur. Fiti blande cu voi insiva!





Deasemenea, cand cumparati pila, care are acum un pret special in magazine primiti si cele 4 baterii incluse in pachet.
*pretul recomandat pentru Scholl Velvet Smooth Diamond este de 179 lei. Se gaseste in Carrefour, Auchan, Mega Image, emag.ro, Cora, Kaufland, DM si farmacii. Il puteti cauta atat la raionul de produse destinate ingrijirii picioarelor cat si la cel de aparate electrice.



                                                         Cele 4 produse mentionate in clip:



Scholl Velvet Smooth Gel Emolient  - miroase foarte fresh si m-a pus intr-o buna dispozitie! contine caviar verde, ser marin si Vitamina e. Face o spuma frumoasa si inmoaie bland picioarele.

Scholl Velvet Smooth Ser intens hidratant - acesta l-am aplicat dupa pilire si spalare , astfel incat si-a facut treaba la putere maxima, ne mai avand nicio bariera de piele uscata . Mi-a placut mult si mi-a lasat talpile moi.

Pentru ingrijirea zilnica folosesc Scholl Velvet Smooth crema hidratanta de zi , o crema lejera, cu o textura fina si subtire care contine MarineActive, Daymoist, Vitaminele A , E si omega 6 . Crema nu protejeaza impotriva transpiratiei insa nici nu face pielea grasa si nici nu alunecati in pantofi haha

Dupa o zi de plimbare intensa folosesc Scholl Velvet Smooth  masca hidratanta de noapte, textura acesteia este una mult mai grasa si se simte pielea mult mai hidratata. Ajuta la repararea structurii pielii deteriorate cu Marine Active, Pentavivit , Vitaminele A , E si ulei de migdale.




V-a placut? Ati incercat pana acum aceasta pila electronica?
daca nu , va invit la CONCURS!!!

REGULI:

Raspundeti in sectiunea de comentarii la urmatoarea intrebare: 
astfel una dintre voi poate sa benefieze de propriul rasfat cu pila electronica Sholl Velvet Smooth cu cristale de diamant 

 Ce ritual de infrumusetare folositi pentru a va rasfata picioarele?

concursul se va derula pe o perioada de 2 saptamani, pana pe 8 iunie
PS: Later edit, dat fiind faptul ca am putut doar in 12 iunie sa extrag castigatoarele, am luat in considerare toate inscrierile.
Castigatoarea a fost aleasa prin random.org


SUCCES

Multumesc tuturor celor care ati participat !
Felicitari Mariana Ignatescu ! Astept datele tale in maxim 48 de ore.  


Kisses,
L.




134 de comentarii :

  1. Buna Lorena!Ritualul meu este unul simplu,perfect pentru picioarele mele.Folosesc o pila,apoi un scrub foarte foarte bun,il las sa intre bine in piele si apoi aplic o crema intens hidratanta.
    O zi buna iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rutine de ingrijire a picioarelor mele este destul de simpla si presupunue folosirea unei pietre ponce pentru calcaie sub dus iar mai apoi masarea acestora cu crema intens hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Fb:Nicoleta Agache
    Folosesc o piatra ponce pentru calcaie,un scrub si o crema hidratanta pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ! Eu nu am un ritual prea complex, dar imi fac timp sa imi relaxez picioarele intr-un lighian cu apa calda si sare de baie, dupa care aplic o crema hidratanta, iar o data pe saptamana si o crema exfolianta. Multi pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este destul de simplu. Dupa baie imi pilez picioarele ,le masez pentru o circulatie mai buna si apoi aplic o crema hidratanta si dupa sosetelele de la oriflame . Astfel picioarele mele sunt foarte fine si nici urma de crapaturi .

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Folosesc piatra ponce si o crema pt picioare obosite .

    RăspundețiȘtergere
  10. FB:Janeta Ivan
    Folosesc o pila de picioare si crema hidratanta si un scrub pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ritualul meu pentru picioare este: le tin in apa calduta cu sare de himalaya roz. Le face foarte fine si in plus elimina mai usor pielea moarta de pe calcaie. Apoi le masez cu o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Lorena! Ritualul meu de ingrijire a picioarelor nu este foarte complex, insa am grija sa nu sar peste pasii cei mai importanti de ingrijire. Cand vine vorba de rasfatul picioarelor, folosesc un aparat de masaj al talpilor in care pot adauga apa si spumant/sare de baie. Acest aparat il folosesc mai mult in sezonul rece...imi rasfata picioarele si imi imbunatateste circulatia, ceea ce este un plus pentru mine avand in vedere ca am aceasta problema. Pentru mine nu exista ceva mai placut decat sa imi simt picioarele relaxate in apa fierbinte dupa ce au fost expuse gerului de afara. Am grija ca macar o data pe saptamana sa folosesc un scrub pentru a preveni craparea calcaielor( problema cu care nu ma confrunt prea des). In fiecare zi, dupa dus/baie folosesc o crema care pentru mine este absolut minunata...(Nivea Creme), cea originala, sau orice alta crema care hidrateaza intens pielea. Vara incerc mai multe creme dar ma intorc mereu la cele mentolate pentru a nu-mi lipsi senzatia de prospetime de care am atata nevoie... Nu-mi lipseste nici spay-ul care intarzie transpiratia dar si improspateaza in acelasi timp. Am grija de picioarele mele si iarna(la fel de mult) si nu le neglijez pentru a avea picioare frumoase vara, pregatite de sandale si pantofi.
    Ma bucur ca ne-ai acordat aceasta sansa. Cu siguranta toate doamnele si domnisoarele isi doresc picioare perfecte.
    Mult succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Lorena, ritualul meu pentru ingriirea picioarelor consta in masarea cu scrub si ulterior cu crema hidratanta alternand uneori cu lotiune racoritoare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. Eu folosesc o pila de picioare de la balea, un gel exfoliant si o crema hidratanta. Multumim pt concurs pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Ritualul meu este destul de simplu dupa dus imi pilesc calcaiele cu piatra ponci dupa care le hidratez si le masez cu crema pt talpi,cand am timp le rasfat si stand intr-un lighean cu apa calduta cu sare de baie parfumata :)
    Multumim pentru concurs

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, Lorena! Inainte de toate, vreau sa urez tuturor doamnelor si domnisoarelor mult succes in acest concurs, si indiferent cine va fi castigatoarea, sper sa se bucure de premiu.
    Sper ca ritualul meu de ingrijire a picioarelor sa fie placut atat de tine, cat si de celelalte doamne/domnisoare. Ritualul meu e acesta:
    Folosesc in primul rand o pila destul de finuta, dupa care imi inmoi picioarele intr-un lighean cu apa calduta unde adaug un gel emolient. Dupa aceea, aplic o crema pentru talpi cu efect reparator, pe care o folosesc ca sa previn crapaturile pe care o las sa actioneze 5-10 minute. Dupa aceea ma clatesc in aceeasi apa calduta si aplic o crema hidratanta, urmand ca apoi sa imi iau in picioare sosetele special confectionate pentru noapte. Pe langa acest rasfat zilnic, folosesc de 2-3 ori pe saptamana o masca pentru calcaie, pe care o las sa actioneze 20-30 de minute, dupa care clatesc cu apa calda, iar vara, in special, folosesc un spray racoritor care previne alunecarea talpii din sandale, şlapi etc. Acesta e ritualul meu zilnic care imi confera o stare de bine si prospetime. In felul acesta am picioare catifelate si frumoase. In cazul in care as castiga aceasta pila, cu siguranta o sa o fac cadou unei persoane care are nevoie de ea mai mult decat mine si care are nevoie si de momente de rasfat, de relaxare....mamei mele. In caz contrar, am speranta ca poate, cineva, va incerca aceeasi metoda ca a mea si poate va fi mult mai multumita de picioarele ei ca si pana acum avand in vedere ca nu necesita mult timp.
    SUCCES TUTUROR!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ritualul de ingrijire al picioarelor debuteaza prin imbaierea acestora in apa cu sare roz de Himalaya dupa care obisnuiesc sa tin picioarele in sus, eventual stau in cada cu picioarele pe perete. Urmeaza un scrub din ulei de masline si zat de cafea, iar la final unt de cocos sau cacao.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tin picioarele in apa calda cu sare 10 minute( inmoaie pielea ingrosata de pe calcaie, dar sarea este buna si ptr picioare obosite), apoi le frec cu piatra ponce , dupa care imi masez talpile cu ulei de lavanda pt ca imi confera o stare de relaxare .

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna, eu tin picioarele in apa calda , apoi frec calcaiele cu o piatra ponce pentrua indeparta pielea aceea intarita, in final le hidratez cu o crema foarte hidratanta pe timp de noapte ! :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, eu tin picioarele in apa calda , apoi frec calcaiele cu o piatra ponce pentrua indeparta pielea aceea intarita, in final le hidratez cu o crema foarte hidratanta pe timp de noapte ! :D

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,eu îmi țin picioarele în apa cu sucul de la o lămâie,apoi îmi frec ușor tălpile cu o periuța (nu am încercat nici o pila) ,după care de obicei folosesc spray-ul de la Feet Up acela răcoritor și uneori crema pentru călcâie crăpate .Bineînțeles nu uitam de manichiura simpla dar eleganta și pudra pentru picioare.P.S videoclipurile tale sunt foarte faine,felicitări.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Lore, sunt foarte incantata de acest produs si sper sa il castig, ritualul meu de ingrijirea a picioarelor este unul clasic as spune, cu o piatra ponce imi frec picioarele care in prealabil au stat la inmuiat in ceai de musetel iar dupa pilire imi aplic o crema foarte hidratanta dupa care acopar picioarele cu sosete de bumbac ptr o absorbtie mai buna! Te pup si mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  23. Folosesc o piatra ponce, bineinteles dupa ce au stat la inmuiat 10-15 minute in apa calduta in care pun cateva picaturi de ulei de lavanda ,si la final aplic o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Folosesc o pila de picioare{nu prea da rezultate excelente} si multa crema hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  25. Folosesc o pila pentru calcaie , are 2 fete , una mai abraziva si una ptr finisare , catifelare , apoi folosesc o crema pentru catifelarea calcaielor de la Avon . Un ritual simplu dar avand in vedere ca nu am calcaiele foarte deteriorate , ma descurc cu acest ritual. Mult mai eficient , placut si usor ar fi desigur aceasta pila .
    FB : Maria Petre

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi inmoi talpile in apa calduta, apoi le curat cu o piatra ponce si la final le dau cu o crema hidratanta pentru a le mentine fine.

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!Eu folosesc o pila abraziva , cumparata de la Oriflame , un scrub cu lavanda si la final o crema care hidrateaza si catifeleaza talpile ! Multumim de concurs ! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! prima si prima data ,imoi calcaiele/picioare in apa calduta,folosesc piatra de calcai si dupa terminare aplic o crema hidratanta pentru calcaii/picioare.

    RăspundețiȘtergere
  29. un scrub foarte foarte bun,il las sa intre bine in piele si apoi aplic o crema intens hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Folosesc piatra ponce si apoi crema pt calcaie crapate de la Scholl, dar tare mi-as mai dori sa incerc si pila elctrica de la Scholl.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ! ritualul meu este destul de simplu, tin picioarele in apa calda cu sare 10 min apoi le frec cu piatra ponce si la final aplic o crema intens hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ca orice femeie activa care strabate orasul dintr-un capat in altul, picioarele se umfla si apar bataturi.Ritualul meu de infrumusetare incepe prin exfoliere cu ajutorul unei pile pentru talpi imediat dupa ce picioarele au stat in apa calda,urmand ca apoi sa aplic crema hidratanta.Si pentru ca a venit vara sa nu uitam de sprayul pentru picioare care improspateaza talpile dar si orice incaltaminte .
    Pupici pentru tine,Lorena !

    RăspundețiȘtergere
  33. folosesc piatra ponce si o crema hidratanta pentru picioare

    RăspundețiȘtergere
  34. Bonjour Mademoiselle Lorraine!! Ritualul meu este unul clasic si eficient, astfel incat sa nu am picioruse de elefantica. Le inmoi in apa calduta cu un gel de dus hidratant, apoi folosesc piatra ponce pentru a indeparta pielea moarta, iar in zilele in care ma simt chiar harnica, aplic si un exfoliant. Daca nu, folosesc o crema hidratanta dupa tot procesul anterior, si imi invelesc piciorusele in sosetele de bumbac. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  35. fb: Anca Gabriela Lupu
    Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este unul simplu, o data sau de doua ori pe saptamana stau cu picioarele in apa calda (cat de calda suport) cu putina sare, iar dupa aceea aplic o crema hidratanta. Iar in fiecare seara aplic o crema speciala pentru picioare, hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  36. Ritualul meu de ingrijire al picioarelor este urmatorul : tin picioarele într-un vas cu apa în care adaug o lamaie stoarsa,curat calcaiele cu o piatra ponce ca să scap de celulele moarte iar apoi aplic o crema protectoare si hidratanta.
    Facebook: Diana Ionela

    RăspundețiȘtergere
  37. Imi imoi picioarele in apa calduta si le spal bine apoi indepartez celulele moarte cu o pila de la Oriflame si aplic un scrab de buna calitate, il las sa actioneze cateva minute sau chiar mai mult ,iar crema intensiv hidratanta nu lipseste!Te pup!instagramul meu Stanciu_Raisa!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este unul simplu : curat picioarele cu o pila de la Scholl dupa aceea aplic o crema hidratanta si o data pe saptamana folosesc si un scrub.

    RăspundețiȘtergere
  39. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este unul simplu : curat picioarele cu o pila de la Scholl dupa aceea aplic o crema hidratanta si o data pe saptamana folosesc si un scrub.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este foarte simplu folosesc produsele pt picioare de la oriflame folosesc o masca hranitoare pt talpi si o pila tot de la oriflame + un spray pt talpi

    RăspundețiȘtergere
  41. Eu folosesc dupa baie spray feetup cu lamiie si lavanda, uneori mai folisesc si crema pentru talpi cu uree impotriva bataturilor tot oriflame.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mi.as dori enorm sa castig aceasta pila pt mama mea..si.a dorit.o mult si nu am putut sa o cumpar de ziua ei :( ar fi cel mai frumos cadou..ea are probleme mari cu calcaiele si nimic nu functioneaza,se simte mereu prost si eu sufar. Rutinea mea de ingrijire e simpla si eficienta: pila de la oriflame,scrub de picioare tot de la ei si crema de mandarine de la Oriflame care e super. Sunt produse super,pe care le.am achizionat la indemnul tau! Iti multumesc Lori! Multumim pt concursul asta..sper din tot sufletul sa il castig pt ea ! Best youtuber! Kisses. Fb:Alexandra Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  43. Ritualul meu este simplu si zilnic.Folosesc la dus pila de la Oriflame si uleiul de masline.Din cand in cand le mai exfoliez cu zat de cafea.

    RăspundețiȘtergere
  44. Dusul, iar la final un strop de rasfat. O pila speciala pentru calcaie si un balsam emolient pentru picioare. . Nu stiu de ce, dar imi plac mult produsele pentru ingrijirea picioarelor care contin menta, probabil pentru efectul racoritor si relaxant. Aplic putin unt pe pielea umeda, in special pe calcaie, si masez.

    RăspundețiȘtergere
  45. Ceau Lori :)
    Ritualul meu de ingrijire al picioarelor sunt: prima data pun apa calda si stau cu piciorul in apa cam 30 -40 minute pana cand face piciorul cat mai moale, apoi folosesc o pila pentru calacaie , pun masca spa (de la Oriflame) pentru talp si las putin sa se odihneste piciorul si dupa asta ma spal piciorul,apoi o sa masez cu o crema pentru picioare si dupa asta o sa ocup putin si cu unghiile, dupa vor fi taiat ,dau forma apoi folosesc lacuri cat mai fain :) si asta ma repet fiecare saptamanal si bineinteles fiecare zi si seara ,dupa dus folosesc spray pentru picioare sau pudra mentolata , cam atat :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Apa calduta cu zeama de lamaie, piatra ponce si pila pentru calcaie, crema hidratanta .

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna Lorena. Eu folosesc un ritual de ingrijire a picioarelor invatat de la bunica mea: inmoi picioarele in apa calduta in care am varsat putin gel dus, dupa 5 minute de relaxare incep sa folosesc incet si cu rabdare piatra ponce. Schimb apa si mai fac unele retusuri, dupa care imi usuc picioarele cu un prosop. Profit de ocazie si imi fac pedichiura dupa care folosesc o crema de picioare hranitoare pe baza de unt de shea, imi pun o pereche de ciorapi si asa adorm :). Cand nu folosesc piatra ponce, un ritual de ingrijire mai rapid la dus: folosesc un scrub pt picioare dupa care crema de corp obisnuita. Toate ca toate, dar ritualul Scholl e cel mai eficient din cate vad... ;)

    RăspundețiȘtergere
  48. Folosesc o piatra ponce impreuna cu o crema pe baza de acizi din fructe care exfoliaza bland pielea si din cand in cand imi mai fac cate un masaj cu ulei de argan !

    RăspundețiȘtergere
  49. Nu pot spune ca am un ritual in adevaratul sens al cuvantului. Imi curat talpile cu o piatra ponce, apoi aplic o crema hidratanta sau un gel racoritor pentru picioare. Din cand in cand, folosesc si un scrub pentru picioare.
    Insa chiar as vrea sa ma rasfat cu ritualul Scholl! <3

    RăspundețiȘtergere
  50. Ritualul meu pentru infrumusetarea picioarelor consta in folosirea pietrei ponce sub dus si aplicarea unei creme hidratante pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  51. Folosesc o piatra ponce pentru calcaie,un scrub si aplic o crema hidratanta pentru picioare.!

    RăspundețiȘtergere
  52. Ritualul meu este sa imi relaxez picioarele in apa calda in care pun sare de mare cu minerale, dupa care le masez cu o crema hidratanta si cu un miros placut.

    RăspundețiȘtergere
  53. Ritualul meu este la baie folosesc pila apoi le masez si dau cu crema hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  54. Folosesc o piatra ponce dupa baie si o crema obisnuita pentru a hidrata picioarele.

    RăspundețiȘtergere
  55. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor suna cam asa:
    Imediat dupa baie sau seara dupa ce am stat cu picioarele in apa calduta si sare de mare, incep ritualul cu exfolierea picioarelor fie cu gel abraziv fie cu piatra ponce, folosesc si o pila in cazul in care pielea s-a ingrosat prea tare, indepartez celulele moarte, spal si usuc picioarele, aplic crema hidratanta si folosesc sosetele hidratante peste noapte!
    Mary Yony
    ionelala@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Seara, dupa un dus relaxant, incepe ritualul de ingrijire al picioarelor. Fiindca nu am pila Scholl, folosesc o pila abraziva, care ma ajuta sa curat pielea tare si uscata. Dupa cele le usuc , aplic o crema de picioare care imi catifeleaza si relaxeaza picioarele si le masez cam 5 minute. Ador sa imi fac singura acest ritual, pentru ca fiecare parte este analizata si curatata , iar picioarele mele merita un rasfat de 15 -20 min pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  57. De cele mai multe ori picioarele mele sunt neglijate ,dar atunci cand am timp incerc sa ma ocup de ele folosind seara dupa baie o pila ponce iar mai apoi o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  58. Pentru mine ingrijirea calcaielor este foarte importanta pentru ca imi da o stare de bine si racoare care ma face sa ma simt foarte bine indiferent de tipul de incaltaminte pe care il folosesc. Astfel am grija ca de fiecare data cand ies din dus sa indepartez pielea moarta pe pe calcaie si talpa, folosind creme hidratante si scrub, dar bineinteles ca o astfel de pla m-ar ajuta si mai mult, oferind pielii ingrijirea delicata de care ar avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  59. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este simplu folosesc o piatra ponce pentru calcaie sub dus iar apoi le masez cu o crema hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  60. In primul rand multumesc pentru acest concurs minunat ,la fel ca majoritatea fetelor ritualul meu consta in folosirea unei pietre ponce sub dus si aplicarea unei creme cu uree care pt mine este tare buna si binenteles sosetele pe timpul noptii.O zi faina iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna ,
    Sunt o mamica a doi copii unde timpul este limitat iar ingrijirea picioarelor este foarte importanta .
    Ritualul meu este un aparat cu lama ,o pila pentru picioare si o crema .Din spusele unei prietene produsele de la Scholl sunt minunate si chiar as vrea sa le incerc .

    RăspundețiȘtergere
  62. asul1-scap de pielea ingrosata cu ajutorul pilei Scholl(pe care am achizitionat-o la reducere ..119 lei\eMAG)
    pasul 2-imi inmoi picioarele in apa 10-15 min in care adaug gel emolient Scholl Velvet Smoth
    pasul 3-folosesc apoi un ser hidratant Scholl Velvet (care contine caviar),e suficient doar o picatura
    pasul 4-imi ung picioarele cu crema hidratanta Scholl Velvet inainte de culcare

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu am un dispozitiv special pentru ingrijirea picioarelor....insa incerc sa le dau frumusetea de care au nevoie, mai ales in perioadele calde a anului, cand imi expun picioarele in sandalute, astfel:
    Prima etapa este cea de ingrijire a talpilor:
    - primul pas ar fi inmuierea labelor picioarelor in apa calduta pentru 10-15 minute;
    - apoi indepartarea pielii moarte/tari de pe talpi cu ajutorul unei pile speciale pentru picioare;
    - hidratarea pielii exfoliate cu crema hidratanta.

    A doua etapa ar fi ingrijirea unghiilor+realizarea unei pedichiuri curate si colorate:
    -taierea unghiilor si pilirea lor;
    -ingrijirea cuticulelor;
    -aplicarea lacului de unghii.
    Este un ritual simplu, folosit de fiecare fata/femeie care vrea sa aiba grija de picioarele ei..
    Dupa aceasta "munca" de ingrijire si infrumusetare a picioruselor, ma intind in pat, cu picioarele mai sus decat corpul si ma relaxez ascultand muzica preferata....
    share: https://www.facebook.com/Violeta.Negru.P/posts/951071201592618?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  64. Folosesc piatra ponce si o crema pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  65. Bună! :* Ritualul meu de îngrijire a picioarelor consta într-un scrub, o crema hidratanta si un spray, toate acestea fiind cu efect racoritor. Te pup si te îmbrățișez cu drag! :* :* Esti foarte frumoasă precum caracterul tau. :*

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună! Îmi răsfăț picioarele folosind produse pentru îndepărtarea pielii îngroșate și pentru hidratarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  67. Folosesc o crema intens hidratanta pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  68. Un lighean cu apa calduta, lichid emolient si cateva picaturi de ulei esential de lavanda. Apoi incep exfolierea cu o "razatoare" atasata pilei, care este foarte buna si isi face pe deplin treaba. Apoi folosesc un exfoliant cu saruri marine pentru a indeparta orice surplus de piele moarta de pe calcaie, la final folosesc piatra ponce , apoi pila delicata pt finisare. Apoi dupa ce termin si cu pedichiura( in cazul in care am si asta in plan) , usuc bine picioarele si aplic o masca recomfortanta cu lavanda. dupa clatire si uscare, aplic o crema hidratanta (mie imi place cea fara miros), dupa ce a intrat crema in piele, folosesc un spray recomfortant sau revitalizant pt picioare( imi place sa fie ceva cu menta) si spoi picioarele mele sunt super relaxate si gata pentru a arata bn in sandale!! Iar pentru noapte, imi place sa folosesc o crema grasa, apoi sa imi pun sosetele pt o hidratare in profunzime.
    Si sincer, chiar ma tenteaza sa incerc si eu aceasta pila electrica, deoarec am auzit numai cuvinte de lauda despre ea. Te pup , Roxana

    RăspundețiȘtergere
  69. Folosesc o pila de picioare si crema hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  70. Intr-un vas cu apa , pun o solutie emolienta stau in apa cu picioarele in jur de 10 minute , apoi folosesc o pila si la final folosesc o crema sau in spary racoritor .

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna! Eu am probleme la nivelul calcaielor, unde tot timpul am pielea ingrosata si crapaturi vizibile si inestetice si oricat mi-as da silinta, tot nu obtin un rezultat satisfacator. Folosesc la dus piatra ponce sau o pila de calcaie, apoi incerc sa hidratez bine zona si port sosete cateva ore dupa baie. Cred ca pila electronica de la Scholl cu cristale de diamant m-ar ajuta in lupta cu pielea ingrosata a calcaielor, sa nu mai am acest complex de inferioritate toata vara! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  72. Folosesc o crema pentru picioare si piatra ponce

    RăspundețiȘtergere
  73. Ritualul meu este folosirea unui scrub după o oră de răsfăț în cadă, apoi aplic o cremă hidratantă. Zi de zi folosesc spray-ul contra transpirației picioarelor de la Scholl. Au produse f. bune. Nu am încercat această pilă electronică Scholl, dar mi-ar plăcea să folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  74. Ritualul de îngrijire al picioarelor mele înseamnă...răsfățul lor. Neapărat încălțăminte de calitate la plimbare și ... umerii unui bărbat iubit acasă , pentru că relaxarea mea supremă e să mi le țin mai sus de bazin, întinsă fiind.
    Iar cosmetic, de ani buni folosesc creme Scholl, după prealabile lungi băi.

    RăspundețiȘtergere
  75. si ritualul meu de îngrijire este unul simplu, îndepărtez piele întărită de pe călcâie cu ajutorul unei pile atunci când fac duș sau atunci când dispun de mai mult timp liber, înmoi picioarele într-un vas cu apă caldă și puțin lichid emolient după care folosesc o cremă hidratantă. Imi doresc mult râvnita pilă de la Scholl Velvet și m-aș bucura enorm dacă aș avea șansa să o câștig!!

    RăspundețiȘtergere
  76. In ceea ce priveste piciorusele mele, am o rutina personala riguroasa!:D Mai exact,in fiecare seara le spal, si apoi le masez cu putin ulei de cocos, astfel reusesc sa imi mentin calcaile foarte fine. Saptamanal, le exfoliez, folosindu-ma de putin malai sau zahar, iar apoi adaug o crema hidratanta pentru picioare de la Balea.

    RăspundețiȘtergere
  77. Folosesc o pila pentru calcaie , are 2 fete , una mai abraziva si una ptr finisare , catifelare , apoi folosesc o crema pentru hidratare . Un ritual simplu dar avand in vedere ca nu am calcaiele foarte deteriorate , ma descurc cu acest ritual. Mult mai eficient , placut si usor ar fi desigur aceasta pila .<3

    RăspundețiȘtergere
  78. Folosesc o pila pentru calcaie , are 2 fete , una mai abraziva si una ptr finisare , catifelare , apoi folosesc o crema pentru hidratare. Un ritual simplu dar avand in vedere ca nu am calcaiele foarte deteriorate , ma descurc cu acest ritual. Mult mai eficient , placut si usor ar fi desigur aceasta pila .<3

    RăspundețiȘtergere
  79. Folosesc o piatra ponce pentru calcaie,un scrub si aplic o crema hidratanta pentru picioare.!

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna! Mie imi place sa ma relaxez in cada, in apa calduta cu saruri aromate, stau pentru cel putin 30 de minute si citesc, apoi folosesc o perie speciala pentru talpi si calcaie. Dupa baie folosesc unt de corp si o crema suplimentara mai grasa pentru talpi si calcaie, apoi imi pun sosete de bumbac ca sa ma asigur ca intra bine crema in piele.

    RăspundețiȘtergere
  81. stau cu picioarele in apa calda apoi dau cu un big si rad bataturiile

    RăspundețiȘtergere
  82. buna riualu meu daca pot sa zic asa nu prea exista decand e cu bebe mic dar incerc sa mi fac si putin timp pt mine...el consta in spalare si exfoliere cu pila clasica ce o am tot d la scholl apoi un scrub cu zat d cafea apoi hidratare cu o crema pe baza de pepene rosu deoarece e si revigoranta

    RăspundețiȘtergere
  83. buna riualu meu daca pot sa zic asa nu prea exista decand e cu bebe mic dar incerc sa mi fac si putin timp pt mine...el consta in spalare si exfoliere cu pila clasica ce o am tot d la scholl apoi un scrub cu zat d cafea apoi hidratare cu o crema pe baza de pepene rosu deoarece e si revigoranta

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna
    folosesc piatra ponce la dus, uneori scrub cu cafea, pe picioare, dau cu ulei de cocos si tea tree oil ..dar piatra ponce nu ma multumeste...

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna
    folosesc piatra ponce la dus, uneori scrub cu cafea, pe picioare, dau cu ulei de cocos si tea tree oil ..dar piatra ponce nu ma multumeste...

    RăspundețiȘtergere
  86. pentru ca nu am incredere in saloanele de cosmetica, de cand ma stiu imi rasfat picioarele singura, sa zicem ca e un mic ritual zapacit, apa fierbinte cu sapun pana se inmoaie, iar dupa aceea folosesc o piatra ponce si un gomaj made acasa format din crema amestecata cu sare grunjoasa, chiar are un efect destul de bun, inlaturand cu mare eficacitate restul celulelor moarte ramase. Cam asta e modul in care am grija si imi alint picioarele

    RăspundețiȘtergere
  87. O baie calda, utilizarea unei pietre ponce pentru calcaie, aplicarea unei creme hisratante si picioarele mele sunt rasfatate.

    RăspundețiȘtergere
  88. Ma rasfat cu o lunga baie calda,folosesc scrub cu cafea si imi hidratez picioarele cu o crema

    RăspundețiȘtergere
  89. Hello! La dus, folosesc piatra ponce, apoi o crema emolienta pentru calcaie.

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna,

    La mine totul este pe rapid. La dus curat calcaiele cu o piatra abraziva si apoi hidratez picioarele cu o crema. Cateodata folosesc un spray pentru prospetime si relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  91. Folosesc piatra abraziva si apoi scrub titania. Cateodata folosesc si crema pentru picioare , mai ales acum, vara

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu stiu daca s-a publicat alta inscriere, ca m-am conectat la contul de google. Daca da, sterge-l pe acesta.
    Ar fi minunat sa am o asa pila care m-ar scuti de efort si de picioare care nu arata prea bine. Eu zic ca pretul ei nu este mare si se amortizeaza, mai ales ca face ce promite.
    Ritualul meu de ingrijire a picioarelor: un lighean cu apa calduta, cu sare de baie, tinut picioarele pana se inmoaie, apoi aplicat crema abraziva, clatit, apoi aplicat creme emoliente sau uleiuri hidratante. Sosetele de bumbac si un scomnic odihnitor. Asta pana sa apara minunea de pila cu diamant de la Scholl.

    RăspundețiȘtergere
  93. Ritualul meu de ingrijire a picioarelor: un lighean cu apa calduta, cu sare de baie, tinut picioarele pana se inmoaie, gel abrajiv pt picioare, pila abraziva pt calcaie, taiat, pilit unghiute, aplicare lac de unghii, iar dupa uscarea acestuia, hidratare. rasfat total pt piciare :)

    RăspundețiȘtergere
  94. Nu am folosit dar as dori sa folosesc. Ptr mine rasfatul picioarelor sunt produsele scholl

    RăspundețiȘtergere
  95. Ritualul meu este unul simplu,inmoi talpile ,folosesc un scrub foarte foarte bun, apoi aplic o crema intens hidratanta...

    RăspundețiȘtergere
  96. folosesc crema pentru picioare ,ulei de masline si piatra ponce :0

    RăspundețiȘtergere
  97. Dupa inmuiat picioarele ma dau cu crema

    RăspundețiȘtergere
  98. Imi exfoliez picioarele cu zat de cafea și o pilă ușor abrazivă, după care aplic cremă hidratanta pe întreaga suprafață a călcâielor, iar pe pielea din jurul unghiilor aplic ulei de argan sau de cocos, ori cremă pentru cuticule pe care o folosesc și pentru mâini.

    RăspundețiȘtergere
  99. Imi tin picioarele pentru 20 de minute in apa calduta cu aspirina si lamaie apoi le exfoliez cu ajutorul unei pietre ponce. Aplic un strat de miere de albine si apoi imi iau o pereche de sosetute de plastic si las inca 20 de minute ca mierea sa patrunda in piele. Dupa 20-30 minute clatesc mierea si aplic o crema hidratanta. Rezultatul este uimitor :)

    RăspundețiȘtergere
  100. Ritualul meu e de ingrijire este foarte simplu. Imi inmoi picioarele in apa calda cu lotiune emolienta. Apoi curat cu pila pielea moarta si la final aplic crema hidratanta. Imi doresc sa incerc si pila electrica sa vad cum e .

    RăspundețiȘtergere
  101. Imi tin picioarele in apa calda cu sare de baie, apoi folosesc o piatra ponce si o crema hidratanta.
    Adriana B.

    RăspundețiȘtergere
  102. Salut! :D
    Ritualul meu nu este complicat: imi inmoi picioarele in apa calda, apoi dau pielea moarta de pe talpi, calcaie, degete cu ajutorul unei pile speciale pt asa ceva si apoi aplic o crema hidratanta. Acestui ritual ii mai adaug, din cand in cand, un masaj al talpilor, in special cand merg foarte mult pe jos si sunt obosite.

    RăspundețiȘtergere
  103. Din pacate nu am nici un ritual de ingrijire al picioarelor , doar la dus folosesc destul de rar o pila, apoi dupa dus imi aplic o crema speciala de picioare. Mi-ar placea sa incerc si eu aceasta pila , chiar ma gandeam sa mi-o fac cadou de ziua mea :)
    Te pup cu mare drag :*

    RăspundețiȘtergere
  104. Draga mea,
    Te felicit pentru naturaletea ta si cred ca este prima data cand indraznesc sa iti adresez cateva cuvinte virtuale.
    Mi-ar placea sa pot spune ca imi rasfat picioarele zilnic, insa asta nu se intampla. O fac de doua ori pe saptamana si numai vara ceva mai des... cam de cate ori simt nevoia.
    Si eu am un ritual destul de anevoios, dar merita! Intai imi relaxez picioarele intr-o baie de apa calda,apoi aplic un exfoliant de picioare ( este chiar de la Oriflame ceva ) si apoi dai si freaca cu opila seciala. Dupa ce am indepartat bine stratul de piele intarita pun o crema pentru hidratare. Aici am cateva produse si recunosc ca aplic ce imi pica in mana.

    Te pup si multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  105. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  106. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  107. Ceau Lorena :*
    În primul rând mi-a plăcut mult videoul, în al doile rând ritualul meu de înfrumusețare pentru a răsfăța picioarele este una simplă: îmi pun piciorele într- un lighean cu apă caldă, în care adaug sare de mare, ceai din plante (eu de obicei folosesc ceai verde) și o aspirină. După 5-10 minute de relaxare, fac o radieră din zahăr și ulei de măsline iar la final îmi răsfăț piciorele cu o cremă hidratantă.

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna! Eu folosesc o crema de la Oriflame si imi iau acele sosetute in picioare dupa ce le masez. Asta dupa o baie cu suc de lamaie si apa. Le tin in aceea apa cam 10-15 minute :D

    RăspundețiȘtergere
  109. Buna, Lorena! Eu imi doresc foarte foarte tare aceasta pila electrica, dar nu pentru mine, ci pentru iubitul meu, de a carei ingrijire imi place sa ma ocup (si nu numai), procedura utila, de altfel, pe care incerc s-o tranform intr-un rasfat dedicat, imbinand utilul cu placutul. Mi-ar inbunatati considerabil rezultatele, cat mi-ar scurta si extraordinar de mult timpul de "lucru", diferenta pe care as putea-o adauga la partea de masaj de relaxare de dupa. Procedura de ingrijire e simpla: baita, exfoliere cu piatra ponce si hidratare prin masare. Iti multumesc pentru sansa acordata, si sper din tot sufletul sa fiu eu castigatoarea! O zi superba iti doresc, atat tie, cat si cititoarelor blog-ului tau si mult succesc tuturor! Va pup, Adriana :)

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna,eu folosesc o pila tot de la Scholl,o crema hidratanta de la Oriflame si ulei de argan.

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna. Eu folosesc o pila de picioare, un gel exfoliant si o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  112. Mai intai imi inmoi picioarele in apa calda, apoi folosesc o pila abraziva si o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  113. De obicei, stau cateva minute intr-un lighean cu apa calda, apoi inlatur pielea ingrosata cu o pila, iar la final aplic un masaj cu ulei hidratant :)

    RăspundețiȘtergere
  114. Folosesc piatra ponce si o crema hidratanta pentru picioare.

    RăspundețiȘtergere
  115. Folosesc piatra ponce si o crema hidratante dupa dus...insa nu e un ritual tocmai ok pentru ca picioarele nu arata foarte bine dupa :(

    RăspundețiȘtergere
  116. Folosesc piatra ponce si o crema pentru calcaie pentru ca stau foarte mult timp in picioare

    RăspundețiȘtergere
  117. Nu pot sa zic ca este vorba de un ritual,dar imi ingrijesc picioarele eu acasa,inclusiv pedichiura.
    Dupa dus,imi tin picioarele la inmuiat pentru 10-15 minute,apoi folosesc o pila de picioare pentru a indeparta pielea moarta,si apoi aplic o crema hidratanta pentru calcaie,respectiv picioare.
    Pila electronica Scholl Velvet Smooth Diamond mi se pare o minunatie pentru picioarele noastre,ne ajuta sa avem picioare frumoase,delicate,si asta folosita impreuna cu produsele recomandate.
    O zi minunata iti doresc !!

    RăspundețiȘtergere
  118. Pielea talpilor mele este foarte dificila si incerc sa ii ofer o ingrijire profunda. Folosesc piatra ponce, scrub, iar seara, inainte de culcare aplic un unt ultrahidratant si imi pun sosete de bumbac.

    RăspundețiȘtergere
  119. Pentru că pielea de pe călcâiele mele este foarte tare stau la înmuiat cu un gel relaxant, după care filosesc o pilă foarte dură, apoi una fină pentru netezire și în fiecare seară aplic o cremă hidratantă.

    RăspundețiȘtergere
  120. Fac baie la picioare cu apa calduta in care am dizolvat bicarbonat de sodiu, indepartez pielea ingrosata cu piatra ponce, dupa care aplic o crema de galbenele.

    RăspundețiȘtergere
  121. Scuze daca mai scriu inca o data,dar nu stiu daca s-a salvat comentariul meu.Imi fac baie la picioare cu bicarbonat de sodiu si ulei esential de cuisoare,doar 3-4 picaturi la un lighean cu apa, folosesc o pila pentru calcaie,dupa care masaj cu ulei de masline,de la talpi catre gambe.

    RăspundețiȘtergere
  122. Imi place sa imi rasfat picioarele de aceea folosesc o crema abraziva cu tea tree oil la dus. Celulele moarte de pe talpa le elimin cu o pila Titania, cam ineficienta in ultimul timp. In cele din urma aplic o vaselina hidratanta de la Balea. In timpul zilei, uneori, aplic pe talpi crema dezodorizanta " Foot works " de la Avon, cu ulei de menta si extracte de amidon, cu actiune de absorbire a transpiratiei, care mentine picioarele proaspete si uscate pe tot parcursul zilei.

    RăspundețiȘtergere
  123. Folosesc piatra ponce, tin piciarele in apa calda vreo 10 minute ...si in apa adaug si un pumn de sare, apoi le masez cu o crema hidratanta, iau o pereche de sosete de bumbac si..gata , a venit Mos Ene :)

    RăspundețiȘtergere
  124. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  125. Ritualul meu de infrumusetare pentru rasfatul picioarelor: intai, inmoi picioarele in apa calda in care pun sare de baie, dupa care le frec bine-bine cu piatra ponce pentru a indeparta pielea ingrosata. La sfarsit, aplic o crema hidratanta pentru calcaie si imi pun sosete ca sa intre bine crema in piele.

    RăspundețiȘtergere
  126. Ritualu de ingrijire a picioarelor mele este destul de simplu si nu presupunue decat in folosirea unei pietre ponce si o crema hidratanta ,imi inmoe si curat calcaile apoi le cremuiesc bine .

    RăspundețiȘtergere
  127. La fiecare baie,curat cu o pila si aplic o crema hidratanta,urmata de o pereche de sosete de bumbac, cu care dorm, pentru a hidrata mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  128. intai fac o baie fierbinte la picioar pentru a inmuia pielea ingrosata, apoi folosesc o piatra ponce pentru indepartarea pielii ingrosate, in final folosesc o crema interns hidratanta.
    acesta este ritualul meu pe care il repet cam o data pe saptamana :)

    RăspundețiȘtergere
  129. Buna! Ritualul meu de ingrijire a picioarelor nu este unul foarte complex. La dus folosesc o pila abraziva sau un abraziv natural cum ar fi malaiul, seara aplic o crema hidratanta, iar dimineata folosesc un spray pentru picioare. O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  130. Dimineata folosesc o crema abraziva care indeparteaza pielea aspra, iar dupa dus folosesc o crema cu efect de racorire; seara folosesc pila abraziva, gel racoritor si dupa cateva minute aplic un balsam hidratant.

    RăspundețiȘtergere
  131. Ritualul obisnuit de ingrijire consta in inmuiere, exfoliere si hidratare

    RăspundețiȘtergere
  132. Buna! Ritual meu de ingrijire consta in : inmuiere, spalare si crema emolienta zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  133. Draga mea, tu ai facut regulile concursului, mesajele trebuiau postate pana pe data de 8.06. iar Mariana, cea pe care ai declarat-o castigatoare, a cam intarziat 4 zile. Se ia in considerare raspunsul ei?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related