miercuri, 13 mai 2015

Review Sapunul Cheia - Traditional Romanesc

Intrebati bunica, mama, tata, toata lumea stie de Sapunul Cheia. Eu l-am folosit in copilarie, apoi , tre sa o intreb pe mama de ce nu l-am mai folosit, acum am revenit la el cu drag si interes fiindca din interes am reajuns sa il folosesc.
Ce interes? Eh, chestii feminine, sau probleme de make-up artist care dorea sa isi spele pensulele mai practic, mai susor si mai ieftin!
Am cumparat sapunul pentru pensule iar apoi, dupa cateva discutii cu domnul Alin Laslo, dansul este Cheia afacerii, a aparut si sapunul mare pentru pensule de machiaj, care m-a salvat!
Vine cu un suport util, curata pensulele excelent si mai nou si petele de machiaj de pe haine.. e universal!

Insa haideti sa va scriu acum si despre restul sapunurilor nu doar sapunul util pentru femeile care se machiaza!


Ia uitati povestea:


Benzile de sapun de unica folosinta pentru copii sunt excelente dupa parerea mea,  sunt dragalase colorate si astfel atrag copilasii, si le e mai mare dragul sa se spele pe maini. Pentru mine a ajuns si pentru 2 utilizari:))


Sau sapun la metru ..pentru excursii sau de tinut in geanta. chic, nu? 


Prima data cand am incercat Argila Albastra a fost de la Sapunul Cheia! Si ma bucur mult pentru ajuta foarte mult tenul acneic. Am un sapun cu Argila albastra si un plic cu argila pentru masti.
Mi-a ajutat foarte mutl tenul in ingrijirea lui si in intretinerea lui.
Daca aveti probleme cu tenul, neaparat trebuie sa incercati!


Sapunul cu ciocolata a trecut cel mai greu , nu fiindca nu mi-a placut ci se consuma greu, nu face foarte multa spuma si va pateaza peretii daca sunteti neatenti. Prefer celelalte sapunuri.


Daca doriti delicatese va recomand sapunurile speciale, pentru masaj!
Lasa pielea foarte fina si hidratata . Ajunge pentru mutle spalari. 


Ati putut citi in iarna review-ul la sapunul meu preferat de pensule care scoate petele de machiaj inclusiv de pe haine!


Mi-as dori sa mai adauge in portofoliu si un sapun cu ulei de masline. Oricum, daca le vizitati pagina, veti vedea ca au o gama extra super mega vasta de produse. Inclusiv cadouri, sapunuri sub diferite forme si marturii frumoase pentru nunta

Voi ce ati folosit?

Va pup,
L.

Kisses,
L.





4 comentarii :

Related Posts

”related