joi, 6 noiembrie 2014

Review Fond de ten Bourjois Bio Detox

      Cand am avut de ales intre fondurile de ten de pe ProduseCosmetice.ro , automat m-am intreptat spre gama Bourjois fiindca imi doream de mult sa testez fondurile lor de ten mult laudate si folosite de lumea intreaga.  Cand am vazut un fond de ten bio, cu extracte organice cu certificat Ecocert, am zis neaparat treuie incercat mai ales pentru un ten gras ca al meu, ingredientele sa fie cat mai bune si mai naturale pentru a nu-mi incarca tenul. 
     Ambalajul este dragut, imi place faptul ca produsul se afla in sticla si nu in plastic, asta pentru mine constituie un mare plus. 


    Produsul in sine a fost o dezamagire pentru mine. Este imposibil de aplicat sa arate decent. Si am folosit un sfert de sticla deja pentru a ma asigura ca nu mi se potriveste si ca sa pot veni sa scriu aici pentru voi experienta mea proasta cu acest produs. L-am folosit inclusiv pe alte persoane pentru a vedea daca eu am o problema sau tenul meu nu s-a putut adapta la el, insa nu a functionat nici pe alte persoane. 
Am incercat sa il aplic peste baza, fara baza doar crema de fata, 5 baze de machiaj cu actiune diferita, cu pensula plata, cu pensula kabuki, cu buretel....nu, pur si simplu nu se amesteca uniform!

Motivele pentru care NU mi se potriveste:
- este extrem de uscat
- nu se amesteca bine pe ten tocmai din aceasta cauza, trebuie aplicat pe bucati, odata pe frunte, obraz etc. nu poti face puncte cu degetele si apoi sa amesteci fiindca se usuca in cateva secunde!! 
- lasa lungi 
- incarca tenul ( vezi vedea mai jos ce pori incarcati am)
- daca aveti ten uscat sau cicatrici noi de la acnee, nici sa nu il incercati! va scoate in evidenta zona extrem de tare!
- se oxideaza, eu am nuanta 52 vanilla, care atunci cand o aplic e bunicica, insa cand ies din casa se inchide la culoare...
-arata ca o masca pe ten desi are acoperire medie. daca incercati sa mai aplicati un strat...va recomand sa nu iesiti din casa!



aici se observa cel mai bine

Nu am vrut sa scriu despre acest produs fiindca vi l-am mentionat in vara, in clipul aceasta, unde i-amsi facut un mini review, insa am promis:)

Chiar daca acest produs nu mi s-a potrivit am sa incerc si alte fonduri de ten de la Bourjois.

Voi l-ati incercat?

Va pup,
L.

    FACEBOOK*** TWITTER ***INSTAGRAM*** SHOP


8 comentarii :

  1. pe acesta nu l-am incercat dar am incercat alte 3 fonduri de ten bourjois si mi-au placut foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am ramas surprinsa pentru ca am auzit doar lucruri bune despre ele, insa se pare ca acesta e cel mai putin iubit

      Ștergere
  2. Egroaznic. Cel mai prostpe care l-am incercat vreodata. Celelalte nu se compara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da..asa am citit si eu, desi cand mi l-am ales am citit si review-uri pozitive, si am vrut sa fiu si eu pozitiva:))

      Ștergere
  3. Incearca Healthy Mix o sa iti placa sigur ^.^. Pe asta (BIO detox) deja l-au scos de pe piata de 1 an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, chiar vreau sa il incerc. am mai vazut bio detox compact in auchan parca si acesta lichid in anglia:( dar se poate sa se fi scos . multumesc pentru vizita!

      Ștergere
  4. Inca nu am incercat fonduri de ten de la Bourjois, dar acum stiu de ce sa ma feresc. Am pus ochii pe niste fonduri de ten de la Bourjois si si acesta era pe lista, dar acum l-am scos, nu cred ca mi se va potrivi si decat sa dau banii degeaba pe el :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce ma bucur ca am gasit postarea asta. eu am healthy mix serum si imi place mult...cu siguranta mai vreau si alte fdt de la bourjois, asa ca imi e tare utila aceasta postare! :**

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related