vineri, 28 noiembrie 2014

Review: Crema de ochi Beautiful

Stiati ca cele mai multe riduri se formeaza in timpul iernii? Unele femei neglijeaza ingrijirea fetei, ce sa mai povestim despre delicata piele din jurul ochilor...
              Prin blogul meu si prin clipurile mele am incerca intotdeauna sa invat persoanele care ma urmaresc lucruri corecte, de baza in principal, ingrijirea corecta a tenului.
Am invatat pot sa zic pe propria piele cand, acu doi ani am facut un tratament antiacneic destul de puternic cu o crema care mi-a uscat tenul destul de tare, inclusiv zona ochilor. Fiind si ianuarie a fost o perioada seaca. ...
             Am mai folosit creme de ochi si inainte dar nu in fiecare seara, asa..cand imi aduceam aminte. Ei bine, de cand am avut tenul atat de uscat am inceput sa acord o atentie deosebita zonei din jurul ochilor si nu uit in nicio dimineata si seara sa apelez la crema de ochi. Niciodata!

Crema pe care v-o recomand azi vine de la Beautiful Cosmetics, si este hidratare la borcan!
Imi place foarte mult, a intrat in top 3 la mine in rutina!


Are acelasi ambalaj ca si crema de maini prezentata aici, aceasi textura si culoare . Insa alte ingrediente la fel de benefice. 
Pe langa Antioxivita si apa termala din Baile Felix, contine ulei samburi de struguri, vitamina E, ulei de jojoba,  ceara de albine, ulei din floarea soarelui, ulei de masline , ulei de cocos.
Hidratarea se mentine pana dimineata , este extrem de eficienta!

O folosesc chiar si inainte de machiaj ( las sa intre in piele si de abia dupa aplic machiaj!)
            Daca folositi anticearcan sau corector puternic, care are in compozitie o cantitate mai ridicata de pudra, trebuie sa stiti ca usuca zona ochilor. De aceea va recomand sa folositi inainte o crema foarte hidratata! Altfel va puteti trezi cu machiajul intre riduri sau liniile de expresie:)

Un singur lucru nu prea imi place la ea, insa asta nu ii afecteaza eficienta! - intra mai lent in piele decat alte creme.

Ati folosit produsele Beautiful Cosmetics ?

Kisses,
L


5 comentarii :

  1. Draga mea, cu mare placere revin tot timpul pe blogul tau pentru a-ti citi parerile, chiar daca nu tot timpul las comentarii. Imi place foarte mult felul tau de ascrie, ceea ce ma inspira si pe mine pt al meu blog. te pup si mult succesc in tot ceea ce iti propui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Nicoleta, multumesc frumos pentru tot! Ma bucura tare mult comentariul tau! Merg acum sa iti vizitez blogul:*

      Ștergere
  2. am auzit numai lucruri bune despre aceste produse si dintre toate aceasta ma atrage cel mai tare, avand in vedere ca si eu am zona ochilor foarte uscata. :**

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit numai recenzii in care e foarte laudata aceasta gama...ma cam tenteaza sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde o putem gasi? Si aprox ce pret are???

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related