joi, 13 noiembrie 2014

Miracolul Techir a ajuns si la mine!

Ce este mai imbucurator decat sa folosesti produse de calitate romanesti? Sa sustii femeile de afaceri din Romania? Sunt atat de bucuroasa si in acelasi timp ma ambitioneaza si pe mine actiunile lor, succesul lor, perseverenta de care dau dovada si care ne-o induc si noua, celor care dorim sa evoluam.

Testez de o luna produsele Techir, brandul romanesc, dobrogean, care are 4 produse momentan in portofoliu, iar eu am sa va scriu despre 3 dintre ele: Crema de maini,  crema de fata si crema antireumatica. 

In primul rand am apreciat felul cum au ambalat coletul, cu hartie galbena marcata de legenda lui Techir. Produsele au venit intr-un saculet foarte frumos ambalat dar ce mi-a placut cel mai mult a fost detaliul din fundita : o sticla cu putina apa din lac. Mi-a placut la nebunie ideea. Se observa faptul ca nu fac nimic la intamplare doar sa fie facut!


Apa salina si namolul sapropelic sunt ingrediente active unice, in compozitia acestor produse darmato-cosmetice.


Spotul publicitar:


Crema antireumatica nu seamana deloc cu ce ati mai vazut pe piata. Desi are un miros placut de mentol, nu este atat de puternic incat sa ma apuce o tuse seaca. Intra usor in piele, hidrateaza in acelasi timp, nu am simtit o stare de racoare sau extra caldura. 
         Mi s-a recomandat sa o folosesc si pentru oboseala talpilor, si intr-adevar mi-a oferit o stare de comfort si relaxare. In rest am folosit-o pe mana dreapta, pe antebrat, din cauza muncii mele prelungite zilnic in fata calculatorului. Nu ma doare in fiecare zi, insa mai am momente cand devine foarte deranjant. Stiu ca nu sunt singura, am mai auzit cazuri. Nu folosesc antiinflamatoare, decat aceasta crema care ma ajuta mult. 
Trebuie sa stiti ca o impart cu mama mea care a suferit o entorsa la picior anul trecut, iar anul acesta a avut o operatie la mana iar aceasta crema e preferata ei! Nu am fost niciodata la Techirghiol, insa ma bucur ca pot aduce o particica din el la mine acasa!
In curand o voi termina asa ca , cu siguranta o voi recumpara! 

 trebuie 

Crema de maini: la inceput am simtit prea tare mirosul uleiului de ricin, insa pana la urma m-am obisnuit, deoarece, dupa ce intra in piele, crema are un miros placut, floral.
Desi pare o crema grasa, ea se absoarbe repede in piele si nu lasa nicio pelicula lipicioasa in palme. Asta mi-a placut foarte mult. Este foarte hidratanta si perfecta pentru sezonul rece care ne bate la usa.
 O folosesc inclusiv pe talpi cand simt nevoia de extra hidratare.
Ce o fac atat de hidratanta: untul de shea, uleiul de ricin si provitamina B5 care previne exfolierea unghiilor.

Crema hidratanta de fata trebuie sa recunosc ca am folosit-o cel mai putin fiindca e putin prea grea pentru tenul meu gras. Ea este recomandata in special pentru persoanele cu varsta peste 20 de ani care au un ten uscat sau mixt. La fel as recomanda-o si eu. 
Ca si consistenta este asemanatoare cu cea de maini insa se absoarbe mai usor in piele si mai repede. 
Contine ulei de argan, ulei de ricin, alantoina, ceara de albine, vitamina E.


In concluzie va recomand cu incredere produsele Techir, mai ales daca preferati produsele naturale.
Preturile sunt mai mult decat accesibile iar rezultatele uimitoare!

Ati incercat produsele Techir?

Va pup,
L.



3 comentarii :

  1. ma bucur sa aud parerea altora. am primit si eu setul si il testez. :**

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar trebui si mie asa ceva.
    Te-am invitat la un tag: http://www.bysunshine.com/2014/10/very-inspiring-blogger-award.html#comment-1692751136

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar nu aveam ca exista acest brand, mi se pare extraordinar ca se folosesc beneficiile namolului de la Techirghiol. Trebuie sa le incerc si eu :0.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related