joi, 4 septembrie 2014

Review: Sleek Rio Rio Limited edition Palette

Buna dragile mele,

Am revenit cu ultimul review ( momentan) din seria brandului Sleek Makeup, stiti ca imi plac foarte mult produsele lor! Azi va scriu despre cea de-a treia paleta a mea , care e editie limitata - Rio Rio . Din cate stiu deja se gaseste si la noi in tara, asa ca va recomand sa o cumparati. Eu am fost putin nehotarata cand a aparut fiindca aveam in plan sa cumpar Del Mar, o alta paleta recent lansata, insa intre cele doua, cred ca pot sa o folosesc mult mai des pe aceasta decat pe aceea. Tocmai din aceasta cauza am decis sa o am pe Rio acasa.       O alta paleta care a aparut de curand si care arata incredibil de bine este Arabian nights, sper sa reusescsa o cumpar si pe aceea fiindca ma tenteaza foarte mult.
Imi place sa experimentez branduri noi, insa cand gasesc ceva frumos, de calitate nu renunt la el. Asa am ramas la acest brand, nu fiindca nu doresc sa investesc in nume mult mai renumite, ci din simplul fapt ca acestea imi ofera calitate.

Ah, sa nu va povestesc ca am o pasiune pentru brazilia, limba portogheza, si tot ce tine de cultura lor, inca un plus pentru care mi-am dorit aceasta paleta.

Sa trecem la review. Paleta contine, ca si toate de altfel, 12 nuante mate, sidefate si metalice.  Are o nuanta crem, mata perfecta pentru tranzitie, are nuante calde , are nuante inchise pentru profinzime si are si nuante perfecte pentru iluminare. 
Perfecta pentru toate culorile de ochi!

Ca deobicei, unde culori sunt prafoase insa nu ma deranjeaza atat de tare fiindca sunt foarte pigmentate, se amesteca usor. Pot construi intensitatea dorita si rezultatul nu dezamageste!

Am incerca cat de bine am putut sa redau culorile reale ale paletei:

Swatch-uri:



Voi ati incercat aceasta paleta?
V-o recomand!

Va pup,
L.




4 comentarii :

  1. am rugat o prietena sa mi-o cumpere din strainatate si o voi avea la sfarsitul lunii. Abia astept sa pun mana pe ea <3
    kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus si eu ochii pe ea <3 Am vazut un review video facut acestei paletute si imi place maxim. La noi, unde o putem gasi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am apucat sa o incerc inca, dar are niste culori minunate. Visam si eu la Del Mar, dar nu am mai reusit sa pun manuta pe ea si acum m-am indragostit de Arabian Nights si am devenit nehotarata si pe cand ma voi hotari nu vor mai fi disponibile. Am mai patit-o :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase nuantele, asa...usor pastelate, arata minunat!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related