luni, 4 august 2014

Video: Cum sa aplici gene false - Velour Lashes Romania

Buna dragile mele,

 Ma gandeam sa filmez de la inceputul anului acest tutorial insa nu am gasit un moment prielnic. Iata ca, odata cu genele mele noi, am gasit momentul ideal pentru a va arata cum sa va aplicati genele false, acasa, foarte usor. Am facut si un mic review al genelor Velour si in clip, astfel va fi un video 2 in 1.
   
        Cu siguranta ati auzit de genele Velour, gene de nurca, folosite de majoritatea make-up artistilor din strainatate si de vedete de rang inalt. Am intrat si eu in posesia acestor gene de lux, prin www.minklash.ro, carora tin sa le multumesc cu aceasta ocazie.

Genele sunt de cea mai buna calitate, modelele sunt variate : gasiti pe site gene cu aspect natural sau cu aspect dramatic, cat si gene pentru linia inferioara a ochiului pentru un look dramatic a la Kim Kardashian.

          ****pentru 10% reducere, adaugati codul VELOUR inainte de a trimite comanda!!***.

Datorita ambalajului rezistent, si a formei in care sunt asezate genele , ele se aplica extrem de usor si repede (veti vedea in clip). Cutia in care vin genele este foarte eleganta si utila: se inchide cu un magnet, astfel incat genele sunt protejate de praf si bacterii.

Genele sunt foarte fine si mai dese decat orice ati incercat pana acum!

Am fost adesea intrebata de ce port gene de nurca , sau de unde stiu eu cum se obtin aceste gene. Am vazut si eu un filmulet , cum tin unii nurcile in custi, si am zis ca nu am sa cumpar niciodata de la firme care abuzeaza de animale! 

Velour Lashes tine cont de animale si le protejeaza, astfel - genele sunt colectate in timpul sezoanelor de naparlire al nurcilor din Gradinile zoologice din Toronto ( firma isi are sediul acolo) , se aduna , se sterilizeaza, astfel parul devine hipoalergic.



Eu mi-am ales 2 modele : Girl You Crazy Si Doll me up

Iubesc rezultatul final!






Deasemenea pe site gasiti si cel mai renumit adeziv pentru gene din lume, Duo , la preturi foarte bune. 



N-am nurca, insa am o persana chinchilla care va saluta:)) Va pupa Coco !

Merita incercate!! Va schimba total viziunea asupra genelor false, Le recomand!!

Voi le-ati incercat?

Va pup,
L.


*acest produs mi-a fost trimis spre testare insa parerea mea a ramas 100% sincera

7 comentarii :

  1. Sunt foarte frumoase genele false, arata atat de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine si chiar am urmarit filmuletul, de regula dupa aplicarea lor multe persoane rimelau, o sa incerc si eu... dar nu stiu cand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu lemai rimelez daca am gene rebele care se vad ft tare dar nu la genele mink, la genele clasice:))

      cand ai ocazia iti recomand, chiar merita!!

      te pup

      Ștergere
  3. Aceleasi perechi de gene le-am achizitionat si eu cu ceva timp in urma. Nu ma declar deloc multumita, cade parul din ele ingrozitor ( nici din genele de 20 lei nu cade asa ), daca incerci sa le curati, s-au dus, si nu le mai poti folosi vreodata.
    Tinand cont de pretul destul de ridicat, ma asteptam sa fie rezistente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! eu le-am folosit de 5 ori pana acum, le-am curat de lipici si nu mi-a cazut niciun fir. si la fel spun si de alte firme pe care le-am incercat. ai aplicat rimel pe ele? cum le dai jos de pe ochi de cade parul din ele?

      Ștergere

Related Posts

”related