miercuri, 21 mai 2014

Review Golden Rose Haul

Buna dragele mele.

              Acum cateva saptamani bune am primit acest colet imens cu produse noi Golden Rose, a fost ca iepurasul de Paste. Ma bucur sa vad ca aceasta companie colaboreaza cu bloggeri. La mine in oras nu gaseam decat oje, de anul trecut am vazut si standuri cu farduri, insa nu peste tot. Eu cunosteam fardurile de la un make-up artist din Moldova, Anastasia. Si ea foloseste in clipurile ei niste palete si mono-uri Golden Rose, care ma surprindeau mereu prin calitatea si pigmentatia lor. Dar nu asta era ideea. Ideea era ca nu stiam ca au o gama atat de vasta de produse, si nici nu stiam de unde sa le achizitionez. Fiind blogger imi face placere sa ajut cititoarele sa descopere produse, branduri, site-uri, informatii. Prin intermediul acestei postari sper sa va conving (din nou) de calitatea produselor si sa le incercati.
         Produsele minerale sunt perfecte pentru orice tip de ten si sunt foarte usor de aplicat . Va invit sa descoperiti mai jos produsele care imi plac si care nu imi plac!

Oja e superba, ati putut-o vedea swatch-uri aici.

Rimelul rezistent la apa este de asemenea nou lansat . Are periuta clasica si are o nuanta de negru intens. Rezista pe ochi foarte bine si nu cade de pe gene. L-as recomanda sa il folositi impreuna cu gene false fiindca nu ofera prea mult volum chiar daca are periuta pentru volum. 



Produsele pentru fata.

 Terracota Stardust - cand l-am vazut pe internet nu mi-am inchipuit ca imi va placea atat de tare. E un bronzer superb pentru tenul mediu si inchis. Nu il recomand pentru tenul alb, insa pe tenul meu arata excelent. Nu mai folosesc blush cand folosesc acest bronzer. Imi place foarte mult! Cum am spus si in hau-l precedent Golden Rose cand vad aceste pudre stardust ma duc cu gandul la pudrele minerale de la MAC. Textura asemanatoare. Le recomand!

Pudra minerala - cu ea am avut o mica problema si o mare surpriza placuta. Cand mi-a ajuns coletul ea a ajuns sparta. Nu am anuntat ca a primit-o asa, m-am gandit ca am sa o fac pulbere. Insa cei de Golden Rose, au vazut acest lucru pe facebook si mi-au facut o surpriza, trimitandu-mi alta pudra, intreaga. Am ramas foarte placut surprinsa. Nu mi s-a mai intamplat acest lucru si pentru aceasta au tot respectul meu!



Fond de ten Compact: Swatch pe frunte. Puteti observa acoperirea mare. Am aplicat un singur strat fiindca 2 ar fi fost mult prea mult . Uniformizeaza frumos si nu necesita multa pudra. Este hidratant, cremos, se intinde uniform, nu intra in liniile fine si rezista pe tenul gras fara sa luceasca in jur de 4 ore.


Ambalajul fondului de ten e tare asemanator cu cel de la Mac Studio Fix compact . Foarte util si usor de folosit si purtat in geanta.


Paleta este nou lansata si este disponibila pe site-ul cosmania aici la pretul de 60 de ron. Ambalajul e tare dragut si rezistent. Am scapat paleta pe jos si nu s-a spart nici-un fard desi un fard a venit putin ciobit. Am ales culorile neutre fiindca o pot folosi mai des decat cea cu nuante albastre.
 Textura este cremoasa insa unele farduri sunt putin prafoase. Dar daca folositi pensula corecta nu veti avea probleme cu ele.
Le recomand!
 



Gloss-ul Luxurious e un must-have!! Eu am ales o nuanta de nude cu subtonuri roz. Numarul 10. Are o textura foarte fina, deloc lipicioasa si suuuuper pigmentata!! Il gasiti aici la reducere!


Rujul Velvet Matte pur si simplu m-a uimit. Textura moale, cremoasa finish mat. Rezista mult pe buze, insa daca mancati sau beti se ia. Superficial. Nuanta tot ramane pe buze. Mi-am ales un roz-nude ca sa il pot purta in orice moment. Drept dovada il port peste tot in geanta mea pentru retus. Mi-am ales nuanta 10. Il gasiti aici la reducere.


Singurul lucru care nu mi-a placut a fost rimelul. In rest le-as recumpara pe toate!

Voi ce ati incercat ?

Va pup,
L.














7 comentarii :

  1. Imi place foarte mult postarea, si poate o sa incerc vre-o pudra sau paleta...se vede ca e bine pigmentata si are culori frumoase.
    Un review foarte detaliat si frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac produsele GR, glossul arata super.sunt curioasa de pudra minerala.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Paleta e adorabila, are niste culori foarte frumoase si rujul imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folsoesti cu placere in continuare.
    Si eu sunt fan GR. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. You see I can read Romanian :P No. LOL. We are so lucky now that Google Translate is available! I love your blog and this review. These products look amazing and worth the price. xoxo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related