luni, 12 mai 2014

Oja saptamanii: The ONE Capuccino Orchid

         De cand am asteptat sa va arat la rubrica "Oja Saptamanii"  lacurile The ONE, de la Oriflame. Se vor lansa abia in campania 8, insa deja mi-am facut lista cu ce nuante imi voi cumpara. Daca doriti sa vedeti catalogul 8, va invit aici.
          Ma bucur sa pot spune ca aceste oje se ridica la nivelul ojelor More by Demi   si Dolce and Gabbana beauty pe care le detin. Sincer imi plac mai mult chiar si decat O.P.I. exceptand un singur lucru care il veti citi mai jos la capitolul minusuri.

       Un alt fapt care ma bucura este gama variata de culori, mult asteptata de la ei, fiindca ojele colorate si de vara erau disponibile doar in editie limitata vara. Acum (din cate stiu eu) vor fi permanente, insa nu se vor lansa toate deodata, altfel nu ar fi interesant, nu-i asa?:))

Oricum , am sa va tin la curent cu lansarile noi, deci , stati pe aproape! Pana atunci va las cu cele 2 oje pe care le detin:


Plusuri:

*sunt foarte pigmentate, ajunge chiar si un strat
*perie densa, aplicare usoara
*cantitate suficienta, 8 ml
*ambalaj simplu, elegant 
*se usuca rapid, aproximativ 3 minute
*cremoase, se intind usor
*le gasiti usor la consultantii oriflame, sau daca aveti cont client direct aici
*se lanseaza in campania 8 
*15 nuante disponibile in c8, urmand sa se lanseze in c10 alte 5, iar in toamna alte nuante atat mate cat si metalice sau sidefate
*pret 11.99 - reducere daca aveti cont client direct


Minusuri:

*rezistenta. Da, stiu ca oja sta mult timp pe o unghie sanatoasa...dar si unghiile mele sunt sanatoase si nu rezista decat 3 zile maxim. Pedichiura a rezistat o saptamana....Dar facand parte din gama "Ultra rezistenta" si citind ca va rezista 2 saptamani... am avut asteptari mai mari de la ele. Asta nu inseamna ca nu imi voi mai cumpara alte nuante. Chiar deloc. Vor aprea nuante noi, deosebite pe care de abia astept sa le testez.

In plus, pentru iubitoarele de oje care isi schimba oja zilnic sau din 2 in 2 zile asta nu va fi un inconvenient acest lucru.

in rest e perfecta:)

Ingrediente:

butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/ trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, mica, acrylates copolymer, stearalkonium bentonite, synthetic fluorphlogopite, n-butyl alcohol, styrene/acrylates copolymer, calcium aluminum borosilicate, silica, benzophenone-1, diacetone alcohol, quartz, tin oxide, ci 77891, ci 15850, ci 77000, ci 15880, ci 77742, ci 77499, ci 77491, ci 77163, ci 77510, ci 19140

Fabricat in Franta

2 ani valabilitate

Codurile si numele ojelor:



Peria este schimbata  (in sfarsit!!) si pe cea veche, subtire si incapatanata au inlocuit-o cu una nou, densa si rotunjita la varfuri. Aplicarea se face, astfel, mult mai usor si mai rapid. Bravo Oriflame!

Puteti observa diferentele intre o perie normala, obisnuita si cea noua.




Ce impresie v-a lasat? 

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!







6 comentarii :

  1. Abia aştept să apară în catalog! ♥
    Orchid e pe wishlist! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt dragute, dar nu imi plac pt ca nu rezista decat o zi .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuantele sunt foarte frumoase.
    Sa le folosesti cu placere. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt superbe, Cea roz imi place foarte mult, e preferata mea. Am vazut o gramada de nuante super in gama asta.

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte utila prezentarea ta! Imi place forma unghiilor tale, iar ojele au culori superbe.
    Faptul ca nu au rezistenta indelungata nu este un impediment pentru mine. Oricum o sa-mi iau nuantele preferate. Eventual voi folosi si un sigiliu precum cel de aici http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/2013/01/oja-saptamanii-rosul-corai-impala.html care este preferatul meu.
    Pe curand! Paaa :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related