vineri, 25 aprilie 2014

Parfumul momentului : Tenderly

Buna dragele mele!

Am pregatit pentru voi o noua postare sub titlul Parfumul Momentului, fiindca, odata cu venirea primaverii, Oriflame a lansat un nou parfum in ton cu aceasta perioada infloritoare. Parfumul se numeste Tenderly.
L-am cumparat in campania 5, si am primit la el cadou si spray-ul deodorant. Totul a fost la oferta la 55 de ron insa am beneficiat de reducere.


Parfumul, 50 ml, vine ambalat intr-o cutie roz - metalic, foarte trendy si stylish. Sticluta este deosebita, transparenta in fata si opaca in spate unde are gravata si o inimioara. Capacul are forma unei pietre pretioase, completand sticla si conferindu-i astfel un aer luxos.


Ca si esenta este un parfum floral-fructat. "Nasul " acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann care a creat Givenchy Play pentru el si ea, Jil Sander Sport Water for Women, Black XS pentru femei, Burberry Brit Sheer etc.

Note ale parfumului:
Note de varf: Trifoi, floare de mandarin, mure sălbatice
Note de mijloc: Magnolii, Poppy, Orhidee, Margarete
Note de baza: heliotrop, vanilie, lemn de santal


M-a cucerit de la "magnolie", cand am citit in catalog. Este un parfum diafan, elegant care te umple te bunastare. Singurul defect al lui ar fi ca, pe pielea mea nu dureaza mai mult de 3 ore. Apoi trebuie reaplicat. Pe mine nu ma prea deranjeaza acest aspect insa trebuia sa va spun :) In rest nu am nimic ce sa ii reprosez.




Ce parere aveti? L-ati cumpara?

Va pup,
L.


Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!


4 comentarii :

Related Posts

”related