duminică, 6 aprilie 2014

Castiga Un Kit pentru Lotiune autobronzanta de la Elemental.eu

Odata cu venirea primaverii incepem sa ne gandim din ce in ce mai mult la ingrijirea corpului nostru si pregatirea pentru zilele de vara. Ne gandim sa slabim, ne gandim la exfoliat, ne gandim la detoxifiat. La autobronzare v-ati gandit? Eu da!
Am tenul foarte deschis, iar la sfarsiul primaverii cand ma indeamna vremea sa merg la piscina intotdeauna folosesc o lotiune autobronzanta ca sa imi ascund tenul palid. Nu ca mi-ar fi jena , insa ma simt eu mai bine asa. In plus, un ten frumos bronzat arata intotdeauna atragator.

Si, fiindca se tot apropie Pastele, vremea buna, iesirile din ce in ce mai dese in natura, cei de la Elemental.eu au venit cu o propunere minunata pentru voi!


In luna februarie ati putut citi pe aici, pe blog cum mi-am creat propriul demachiant, acasa, dupa o reteta Elemental. V-am spus, imi plac produsele lor, sunt naturale, extracte organice, tot ce vad pe Youtube la bloggeritele mele preferate cand isi prepara acasa pentru ten sau pentru par, gasesc la ei.

Tot in luna februarie ei si-au lansat o noua sectiune pe site, cu cateva Kituri pentru a va veni in ajutor in prepararea unor produse de ingrijire la voi acasa. Momentan gasiti doar cateva, insa pe viitor vor fi si mai multe la dispozitia voastra.

SURPIZA este un concurs in care puteti castiga un kit pentru a va crea propria lotiune autobronzanta la voi acasa!!

REGULI:
Concursul se desfasoara DOAR pe blog. Incepe in data de 7.04.2014 si se termina la data de 15.04.2014. Castigatoarele vor fi alese de catre mine cu ajutorul Random.org.

Like paginii Elemental.Eu
Like paginii Mademoiselle Lorraine

Raspundeti la intrebarile:
Care e kit-ul preferat de pe http://www.elemental.eu/ro/203-kituri?
Ce alte kit-uri ai mai dori sa gasesti in aceasta sectiune?

Lasa un comentariu cu numele tau cu care ai dat Like + raspunsurile la intrebarile de mai sus.
SUCCES!

Later Edit: Castigatoarea este:

Felicitari!! Astept datele tale Papadopol Ramona!


Va pup,
L.







34 de comentarii :

  1. Kit-ul preferat de pe acea pagina aste Kit-ul pentru Parfum iasomie & osmanthus si mi-ar place sa introduca si kit-ul Pudră pentru ten cu imperfecţiuni, roşeaţă. Am dat like cu numele de Deea Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu am incercat inca nici un kit de la ei, dar cu siguranta kit-ul preferat ar fi cel "Ulei de Frumusete". As dori un kit cu care sa imi realizez un fond de ten mineral sau chiar fluid, cu o acoperite medie , nu ma confrunt cu cosuri(rar cate 1-2) dar ma confrunt cu cuperoza pe zona pometilor si ar fi de mare ajutor un astfel de kit. Like am dat cu numele Alexandra Alexnails . Multumesc pt sansa de a participa la acest concurs si sunt bucuroasa ca tot mai multe femei folosesc produse naturale in locul chimicalelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Kitul preferat este kitul pentru Parfum iasomie & osmanthus. Imi place foarte mult parfumul de iasomie, este asa imbietor. Mi-ar placea un kit pentru masca de fata sau un kit pentru un ruj, de ce nu?
    Am dat like cu numele Alina Stoian

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello. Ce imi place ca tot mai des ne incanti cu astfel de concursuri! Nu am incercat niciun Kit de la ei, am incercat doar acea reteta pentru uleiul de par cu keratina si colagen si a fost minunata! Dar nu pot sa nu recunosc ca imi trage cu ochiul Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus. Ce kit mi-ar placea sa gasesc la ei? Ma confrunt cu pori larg deschisi, nici nu mai am cu ce sa-i mai ascund/acopar. Mi-ar placea sa gasesc in sectiunea Kit-uri ceva in acest sens, ori un primer, ori o pudra.
    Am dat like paginilor cu numele de fb Bianca Bianca.

    Multumim pt concurs. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!Kitul care mi-a facut cu ochiul este cel pentru gomaj de corp,pentru ca ma confrunt cu o piele tare dificila!Si mi-ar placea sa gasesc pe Elemental un kit pentru o masca de par care sa hidrateze in profunzime si sa redea stralucire parului vopsit!Iubesc produsele organice si imi place sa simt si sa vad produsele pe care le folosesc!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna! Ma bucur tare mult pentru ca ne-ai oferit sansa de a castiga un kit pentru realizarea unei lotiuni autobronzante naturale si sanatoase.:) Numele cu care am dat like este Paula Karina , iar kitul meu preferat de pe site-ul lor este acesta: http://www.elemental.eu/ro/1015-kit-pentru-gomaj-de-corp.html. Mi-ar placea sa fie mai multe kituri si ingrediente naturale pentru tratarea acneei, pentru ca este des intalnita printre persoane.

    RăspundețiȘtergere
  8. Kit-ul preferat este chiar cel pentru lotiune autobronzanta, mai ales ca vine vara si toate vrem sa avem o piele perfecta si bronzata.Mi-as dorii sa gasesc un kit pentru o masca de fata,pentru un ten mixt.Am dat like cu numele: Alexandra Toderașcu. <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ! Numele cu care am dat like este Valentina Bluma .Kit ul care imi place cel mai mult este Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus.Mi as dori un kit pentru tratarea petelor de pe fata care apar in urma expunerii la soare :)

    RăspundețiȘtergere
  10. preferat e kitul cu ulei pentru frumusete, as dori un kit sampon balsam masca pentru par sau conditioner pentru gene, am dat like de la profilul olga shuliga

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ! Numele cu care am dat like este : Silvia Ristea. Kit'ul preferat este Kit pentru Gomaj de corp. Mi-as dori un kit pentru punctele negre.

    RăspundețiȘtergere
  12. Kitul preferat: Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus
    Mi-as dori un kit pentru exfolierea tenului.
    Am dat like pe FB cu numele: Nicoleta Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  13. Preferat e Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus, mi-as dori un kit sampon sau o masca pentru fata pt tenul uscat :* Am dat like pe FB cu numele : Adina Cristina

    RăspundețiȘtergere
  14. FB like Lacra Lacry
    Kit-ul preferat e:http://www.elemental.eu/ro/995-kit-pentru-ulei-de-frumusee.html si mi-as dori sa fie un kit pentru ten uscal si cu riduri in zona ochilor.. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat nimic pana acum dar din acele kit-uri, ma incanta cel pentru Parfum iasomie & osmanthus. Mi-ar place sa gasesc un kit pentru o baza de fond de ten sau un kit pentru eliminarea punctelor albe, da, albe nu negre, pentru ca am cateva si ma dispera :(. Am dat like pe Fb cu numele: Iulia Lungu

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    Nu am incercat pana acum ,insa imi place foarte mult acest kit ,:http://www.elemental.eu/ro/1015-kit-pentru-gomaj-de-corp.html,mi-ar placea sa gasesc un kit pentru ten cu urme de la cosuri si pentru puncte negre .
    Multumim pentru concurs este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna, Kitul care ma tenteaza este: " Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus " . M-ar tenta un kit pt ruj :) Cred ca ar fi foarte interesant sa iti faci singura rujul :P
    Am dat like pe fb cu numele Arleen Cooley :P

    RăspundețiȘtergere
  18. FB= ALEXA ROSHER
    kitul pe care mi l doresc e cel (kit pt parfum).
    alte kituri -gen tratament fata ten mixt

    RăspundețiȘtergere
  19. Kit-ul meu preferat este http://www.elemental.eu/ro/994-kit-pentru-unt-de-corp-mangoylang.html . Mi-ar face placere sa incerc un produs facut din mainile mele si cu atat mai mult sa stiu eu ca e BIO! Mi-ar place sa vad cum pot face un balsam de buze sau chiar un ruj. Numele cu care am dat like este Papadopol Ramona

    RăspundețiȘtergere
  20. nume facebook: Anca Gabriela
    nu am incercat niciun produs, insa ma atrage http://www.elemental.eu/ro/996-kit-pentru-parfum-iasomie-osmanthus.html , kituri parfumate cat mai multe, ceva cu flori portocal, ceva fresh

    RăspundețiȘtergere
  21. Kit-ul preferat este cel pentru Gomaj de corp. mi-as dori sa gasesc un kit- tratament pentru par, am probleme cu podoaba capilara si mi-ar prinde foarte bine.
    Nume facebook: Surugiu Alina

    RăspundețiȘtergere
  22. fb ana onofrei
    Kit pentru Unt de Corp este cel preferat.
    Mi-as dori un kit pentru parfum cu miros de vanilia sau caramel <3

    RăspundețiȘtergere
  23. ma tenteaza Kitul pentru Parfum iasomie & osmanthus

    fb:Yady Deea

    Mi-ar placea un kit pt ruj sau crema pt ochi

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.elemental.eu/ro/995-kit-pentru-ulei-de-frumusee.html
    Mi-ar placea un kit pentru un parfum de liliac;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Kit-ul preferat este cel pentru ulei de frumuste.
    Mi-ar placea un kit pt masca de par.
    Numele cu care am dat like: Buica Andreea

    RăspundețiȘtergere
  26. Kitul preferat este Kit pentru Unt de Corp şi Ulei de Masaj http://www.elemental.eu/ro/994-kit-pentru-unt-de-corp-mangoylang.html
    Mi-ar placea sa gasesc si un kit tratament (antimatreata de preferat sau pentru caderea parului) pentru par
    fb adina radu

    RăspundețiȘtergere
  27. Kit-ul preferat este kit pentru Parfum iasomie & osmanthus
    Mi-ar placea un kit pentru parfum magnolie
    Numele cu care am dat like: Mary Lena

    RăspundețiȘtergere
  28. Kit-ul preferat este cel pentru gomaj de corp. Mi-ar placea un kit tratament pentru par gras. .
    Numele cu care am dat like: Ioana Petre

    RăspundețiȘtergere
  29. Kit-ul preferat este cel pentru unt de corp si ulei de masaj . Mi-ar placea un kit pentru exfoliant.
    Numele cu care am dat like : Ella Elysa

    RăspundețiȘtergere
  30. Numele cu care am dat like: Bianca Munteanu
    Kitul preferat este cel de gomaj si mi-ar place un kit pentru crearea unui kit tratament pentru parul deteriorat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna! Kitul meu preferat este cel pentru gomaj de corp. Mi-ar placea un kit pentru fond de ten. :)
    Fb: Luz Luzy

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna! Numele cu care am dat like pe facebook este Emanuela Jalba, iar kitul meu preferat ar fi Kit pentru Parfum iasomie & osmanthus. Mi-ar mai placea sa gasesc si alte kituri de parfumuri (eventual chiar solide)

    RăspundețiȘtergere
  33. Kitul preferat este cel pt lotiunea autobronzanta si mi-as dori sa se introduca si un kit pt anticearcan. Am dat like cu numele Coralia Pop

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related