joi, 27 martie 2014

Gama Ecollagen cu celule stem din plante by Oriflame

Gama Ecollagen nu este noua, primul produs s-a lansat in 2007, insa de atunci medicii specialisti de la Institului de cercetare al pielii Oriflame au introdus creme si seruri eficiente si moderne pentru combaterea ridurilor. V-am pregatit un articol complex despre colagen, riduri si celule stem din plante, ultima inovatie Oriflame.

        Stim cu totii ca un ten gras are "beneficiul" de a se rida mai tarziu decat un ten uscat, insa dupa varsta de 25 de ani liniile fine incep sa apara la fel si ridurile de expresie. Barbatii considera ridurile de expresie "frumoase", pe mine ma "irita". De aceea , recomand clientelor mele chiar daca au varsta de 20 de ani sa foloseasca crema hidratanta atat potrivita tenului lor cat si o crema de ochi, la fel, potrivita lor. Nu toate cremele de ochi sunt anti-rid. Exista si pentru stimularea circulatiei, impotriva cercurilor negre sau pentru hidratare. Imi pare rau sa vad fete tinere, la 20 de ani cu riduri evidente in jurul ochilor sau pe frunte fiindca refuza sau nu le spune numeni sa aiba grija corect de fata lor.

Intr-adevar, tenul nostru il mostenim genetic dar mai exista si factorii externi care influenteaza evolutia tenului  si de care doar noi insene suntem responsabile.

Cremele de zi si de noapte sunt preferatele mamei mele, le-am fotografiat sa vi le arat insa eu nu le folosesc (sunt recomandate doar persoanelor cu varsta peste 35 de ani) iar ce veti citi mai jos sunt parerile ei. Serul de noapte il folosesc, la fel si pe cel de zi.

De ce sunt atat de interesante si eficiente aceste creme? Fiindca au celule stem din plante. Ce fac aceste celule? Pentru ce sunt bune?
Stimuleaza productia de colagen.


Colagenul este o proteina structurala majora produsa in mod natural de catre organism. Printre multe alte avantaje, colagenul este responsabil pentru rezistenta si elasticitatea pielii tale.

Pana la o anumită varsta, colagenul are capacitatea de a se reface in mod natural. Acesta va inlocui celulele vechi cu altele noi, pastrand astfel rezistenta si fermitatea pielii. Cu toate acestea, odata ajunse in jurul varstei de 30 de ani, nivelul colagenului din pielea noastra incepe sa scada. Pielea noastra incepe sa-si piarda fermitatea si elasticitatea, iar ridurile incep sa apara.

Stimuland productia de colagen, pielea ta se poate reface si isi poate redobandi vitalitatea si flexibilitatea.


Asa arata (stanga) celulele stem din planta, in dreapta vedeti planta din care se extrage- mai exact Nicotiana sylvestris - familia Solanaceae.
photo by Beautyinsider.ru


Celulele stem din plante stimulează productia de colagen cu peste 200%*
Celulele stem din plante sunt cele mai eficiente celule ale unei plante intrucat sunt vesnic tinere, nemuritoare. Ele reprezintă originea vitalitatii si sunt responsabile pentru structura si forma plantelor.

Mici, dar extrem de puternice, celulele stem din plante indeplinesc pentru plante aceeasi funcție pe care colagenul o indeplineste pentru pielea umana.

Adaugand celulele stem din plante ritualului tau zilnic de ingrijire a pielii, vei reusi sa eviti distrugerea colagenului din piele, precum si sa stimulezi productia acestuia cu peste 200%* 
*Extractul de celule stem din plante, testat in laborator

*recomandate tenului gras
*formula lejera, care intra in piele repede
*cea mai eficienta gama antirid Oriflame


Acestea fiind spuse, sper ca v-am convins sa le incercati sau macar mamele voastre sa le incerce!
Cereti unui consultant Oriflame sa va puna la dispozitie 2 mostre pentru a incerca intai. Daca nu cunoasteti, faceti-va un cont gratuit aici, iar eu am sa va trimit!

Va pup,
L.

Produsele Oriflame se pot comanda doar daca aveti cont de client, astfel puteti comanda produsele direct acasa, fara complicatii, cu reducere. Contul vi-l puteti crea aici.

Toti clientii directi beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:

70 lei - 299,99 lei = 23% reducere

300 lei - 599,99 lei = 30% reducere

600 lei = 40% reducere

Tu ce mai astepti? Fa-ti cont ACUM si profita de ofertele actuale!



4 comentarii :

  1. arata bine, imi plac serumurile, in general!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant articolul, nici nu m-am gandit cum arata celulele stem dintr-o planta, acum m-ai facut curioasa de produse cum sunt :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Esti o scumpa! Te urmaresc pe blog si pe youtube imi plac postarile tale. Te astept sa iti arunci un ochi pe blogul meu. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru vergeturi nu sunt recomandate?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related