vineri, 7 februarie 2014

Review: Tratament cu Keratina Lichida Anian

Una dintre cele mai noi inventii de ingrijire a parului, Keratina lichida este prima solutie pentru acasa care transformă parul cret, rebel intr-unul usor de manevrat. Fara formaldehide si substanțe chimice nocive, tratamentul cu keratina lichida repara, hidrateaza si protejeaza parul. Cum sa nu il incerc si eu, intotdeauna in cautarea unui tratament nou si bun pentru par?
        In opinia mea, un par sanatos si frumos este cel bine intretinut si ingrijit. Eu i-am acordat atentie deplina in ultimii doi ani si am primit de la el rezultate luuungi:)) Parul meu a crescut foarte mult si sunt foarte fericita de acest lucru.

Am tot citit review-uri despre keratinele Anian insa nu am gasit definitia keratinei. Oi fi eu mai cu definitii, si imi place sa le stiu, mai ales cand vine vorba de orice tine de sfera de beauty.:)

Keratina este o fractie de proteina purificata izolata din lana pura din Noua Zeelanda. Aceste proteine ​​keratinice si peptide keratinice au ambele mase moleculare ce permit formarea de pelicule coerente pe suprafata cuticulara si patrunderea in cortexul firului de par; sau mai pe romaneste - au o dimensiune suficient de mica cat sa patrunda in firul de par:)


Pe triodeluxe.ro gasiti de asemenea sampon, balsam si masca din aceeasi gama.

Eu am testat Spuma pe care o aplic pe parul ud. Nu incarca parul si repara in acelasi timp. Tare? Da!
Am mai testat si serul care este preferatul meu. Contine vitamina E si protectie UV. Il folosesc cu o zi inainte sa imi spal parul sau chiar in ziua respectiva si pun o cantitate generoasa pana simt ca este incarcat parul, dupa care il las sa actioneze. Rezultatele sunt vizibile de la prima utilizare iar parul usor usor reparat.
Daca nu doriti ca parul sa para uns/incarcat, va recomand sa aplicati doar pe varfurile degetelor apoi sa transferati pe varfurile parului:)



Voi ati incercat pana acum produsele cu Keratina lichida de la Anian?

Va pup,
L.




5 comentarii :

  1. eu folosesc samponul,balsamul si keratina lichida de vreo doua saptamani.Pana acum sunt chiar surprinsa de rezultate. parul chiar pare mai sanatos si se descurca cu usurinta,singura problema ar fi ca il simt putin cam ''incarcat''.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am folosit.mersi pentru prezentare,pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am incercat keratina lichida si tratamentul bifazic roz. Ambele mi-au placut pana in prezent. Keratina da o tinuta aparte parului, iar bifazicu miroase surprinzator de bine. Singurul lucru care m-a dezamagit este ca recipientul bifazicului mi-a ajuns cu defect. Chiar daca a fost foarte bine ambalat ( cei de la triodeluxe chiar ambaleaza produsele bine), coletul a ajuns ud :). Si nici in prezent nu pot folosi recipientul bifazicului pt deoarece curge. Imi placea totusi pompita :(

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca o sa mi-l cumpar si eu:) multumim pt postare

    RăspundețiȘtergere
  5. nu le-am incercat,insa am tot zis ca o sa le incerc si eu si nu am mai apucat ;))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts

”related